Jesper Sandberg

Jesper Sandberg

Chefkonsulent

jsa@tekniq.dk 

7741 1584

App i opdateret udgave

Appen TEKNIQ EL, som allerede er downloadet mere end 10.000 gange, er nu kommet i en ny og opdateret udgave.

I den nye version 2.0 af TEKNIQ appen kan du - ud over at dimensionere installationer med hensyn til overbelastning - nu også kontrollere, at installationen er kortslutningsbeskyttet. 

Derudover kan du beregne spændingsfald af både den installation, du dimensionerer, og af den eksisterende installation, så du med appen kan kontrollere det samlede spændingsfald. 

Endelig samler appen de væsentligste informationer om dimensioneringen af installationen og kontrolberegningerne i en PDF-rapport som du kan sende til en valgfri mailadresse.

I vejledningsdelen vil der fremadrettet løbende komme en lang række video-vejledninger og skriftlige vejledninger med illustrationer og figurer om fortolkningen af de nye elsikkerhedstregler - særligt installationsbekendtgørelsen, standardsamling til installationsbekendtgørelsen DS/HD 60364-serien samt DS/EN 50110 om arbejde under spænding (tidligere L-AUS). Vejledningerne vil primært være udarbejdet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

Nyt i 2.0

  • Kontrol af kortslutningsbeskyttelse
  • Kontrol af spændingsfald (i både nye og eksisterende installationer)
  • PDF-rapport med dimensioneringsresultat og kontrolberegninger
  • Valg af specifikke automatsikringer (SIEMENS, Schneider, ABB o.a.)
  • Valg af specifikke kabeltyper (90 og 70 graders kabler samt Cu og Al).
  • Forbedret hastighed og ydeevne

Hent eller opdatér appen i App Store eller Google Play

Læs mere om appen

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.