Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Dyst om energi på Folkemødet

TEKNIQ stod bag flere arrangementer på årets folkemøde. Se et par billeder fra dagene her.

Der var kamp til stregen i et propfyldt Folkemøde-telt, da TEKNIQs formand Henrik Fugmann, energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt, tidl. transportminister Magnus Heunicke og Alternativets energiordfører Christian Poll tørnede sammen til "Hvem vil være millionær”-quiz. 

Der blev diskuteret energieffektiviseringer, energiaftaler og indeklima til den store guldmedalje, og Magnus Heunickes hold vandt en kneben sejr på ét point. 

Bag arrangementet stod TEKNIQ, Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk El-Forbund og PensionDanmark.  

TEKNIQ var også vært for en række andre arrangementer på årets Folkemøde - fra nye teknologier og tryghed i hjemmet til intelligente løsninger og kvinder i branchen. 

Se et par billeder her - og endnu flere på TEKNIQs Facebookside

Folkemøde 2018

Hvem vil være millionær-dyst om energieffektiviseringer med Jes Dorph-Petersen som vært trak både tilskuere og en enkelt overskrift i BT

Folkemøde 2018

Også publikum blev bedt om at svare på spørgsmål om energi og installationsbranchen

Folkemøde 2018

Kan velfærdsteknologi og intelligent byggeri medføre en smartere offentlige sektor? Debat mellem Henrik W. Petersen fra Blik- og Rørarbejderforbundet, Benny Yssing fra Dansk El-Forbund, Bjarne Laustsen (S) MF, og Henrik Fugmann, formand for TEKNIQ

Folkemøde 2018

Hvilke teknologier vil ændre samfundet mest - og hvad er installatørernes rolle? Niels Jørgen Hansen, adm. dir. i TEKNIQ i debat med bl.a. Benny Engelbrecht (S) MF.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.