TEKNIQs årsdage i regionale rammer

Se billeder fra TEKNIQs regionale årsdage.

TEKNIQs årsdage blev afholdt i Aalborg den 24. maj, Middelfart den 25. maj, Aarhus den 29. maj og i København den 31. maj. Her kan du se et par billeder fra dagene. 

Se mange flere billeder på vores Facebook-side

 

Der gøres klar til deltagerne i Aalborg den 23. maj 2018. I alt 130 personer er tilmeldt TEKNIQs regionale årsdage i Aalborg og Middelfart. Den 29. maj er der årsdag i Aarhus og den 31. maj i Ishøj.


Snakken går lystigt i Aalborg, den 23. maj 2018.


Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) i debat med Jørgen E. Sørensen, distriktschef i Bravida Danmark A/S og Henrik Uggerly, direktør, Uggerly Installation A/S.


Mange gode spørgsmål og kommentarer fra de tilhørende på de to afholdte årsdage. Her i Aalborg. Der var også plads til et par grin i Middelfart torsdag den 24. maj. 


Borgmester i Haderslev Hans Peter Geil (V) i debat med Arne Holm, direktør for AB Electric A/S og Lars Petrowsky, direktør for Petrowsky A/S den 24. maj i Middelfart.

TEKNIQs årsdag 2018
Så er vi kommet til Aarhus, hvor formand Henrik Fugmann byder velkommen.


TEKNIQs årsdag 2018

Journalist Lene Johansen førte os sikkert gennem dagene.

TEKNIQs årsdag 2018

Der bliver diskuteret lokale rammer og vilkår.

TEKNIQs årsdag 2018

Arken i Ishøj lagde hus til TEKNIQs sidste årsdag i denne omgang.

TEKNIQs årsdag 2018

Debat og aktiv lytning.

TEKNIQs årsdag 2018

God stemning på trods af varmen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.