Vvs-lærlinge klædt på til DM i Skills

DM i Skills 2019 rykker nærmere. Tirsdag den 6. november hilste de fire konkurrerende vvs-energilærlinge på hinanden, da de skulle prøve tøj til mesterskaberne.

Til april mødes landets bedste lærlinge indenfor en lang række fag for at konkurrere om titlen som danmarksmester ved DM i Skills 2019 i Arena Næstved. Forleden mødte de fire deltagende vvs-talenter så hinanden for første gang for at prøve det tøj, de skal have på til den store begivenhed. 


Deltagere klar til DM i Skills 2019
Klædt på til succes. De fire finalister Jannik Bjørnskov Sørensen, Emil Wang, Jonas Manthey Holtzen-Larsen og Emil Brokholm Petersen er klar til DM i Skills den 4.-6. april 2019.

Jonas Manthey Holtzen-Larsen, der er vvs-energilærling hos virksomheden Emil Hansen & Søn i Næstved, siger:

– Det er super fedt at være kommet så langt – og måske også en smule angstprovokerende. Men jeg glæder mig da til at repræsentere min landsdel på hjemmebane kun fire kilometer fra min læreplads. Og jeg skal nok være forberedt på at både familie og venner dukker talstærkt op.

Læs hele nyheden på installationsmedierne.dk

Læs mere om DM i Skills 2019, finaledeltagere og virksomheder


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.