Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

YouTube-stjerne skal lokke flere unge til vvs-energiuddannelsen

TEKNIQ og Blik- og Rørarbejderforbundet går nye veje for at skabe opmærksomhed om vvs-energiuddannelsen.

De unge strømmer til vvs-energiuddannelsen, og der indgås flere uddannelsesaftaler end nogensinde. Men der skal endnu flere unge ind på uddannelsen for at dække behovet de kommende år. Derfor har TEKNIQ og Blik- og Rørarbejderforbundet nu alliereret sig med YouTube-stjernen Kristian Aagaard Kulmbach.

21-årige Kristian Aagaard Kulmbach har med sine godt 188.000 følgere et solidt tag i de unge, der følger hans egne optagelser om alt fra madlavning til hundepasning – og altså nu også om vvs-energiuddannelsen.

I sin næsten syv minutter lange video fortæller han blandt andet, at uddannelsen kan gøre én til fremtidens klimahelt, at man får løn under uddannelsen og har muligheden for at blive selvstændig.

Derudover vil der i de kommende uger køre en række annoncer på Facebook, der ligeledes skal gøre de unge opmærksomme på vvs-energiuddannelsen.

Kristian Aagaard Kulmbach har netop vundet prisen for årets bedste serie til det årlige Guldtuben 2018-show.

Se videoen her:

YouTube

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.