Topmøde proppet med inspiration og netværk

industritopmøde tekniq arbejdsgiverne

Industriens Topmøde 2019 præsenterede roboteksperter på internationalt niveau og cases på medarbejderdreven innovation.

Der stod roboteksperter på internationalt niveau og lærerige cases fra de mellemstore og de største i dansk erhvervsliv på dagsordenen på Industritopmødet i Odense tirsdag den 23. april. Det foregik hos TEKNIQ  Arbejdsgiverne på Magnoliavej i Odense.

Her fortalte medstifter af robotvirksomheden MIR, Niels Jul Jacobsen, og direktør fra Mærk McKinney Møller Instituttet, Kasper Hallenborg, om de industrirobotter, som snart vil kunne instrueres med tale af almindelige medarbejdere. Og formanden for SMV:Boardet, Dorte Martinsen, fortalte om, hvordan hun har automatiseret hele sin virksomhed BM Silo hånd i hånd med de blå mænd på fabriksgulvet.

Deltagerne var mættede af indtryk efter en hel dag proppet med faglighed.

"Som bestyrelsesformand i en virksomhed i branchen må jeg sige, at det har været hele turen værd fra Stevns til Odense og hjem igen. Jeg har både fået hævet min faglige viden på robotter og automation – og så har jeg fået flere samtaler med folk, som kunne blive en del af mit netværk. En god dag."

Sådan konkluderede bestyrelsesformand Peter Larsen fra Solvang Maskinfabrik, der for første gang deltog i et Industritopmøde. Peter Larsen understregede efter mødet, at det især var givtigt, at indholdet på topmødet var direkte brugbart – eksempelvis til strategiarbejde som bestyrelsesformand.

En direktør blandt publikum var Martin Arberg fra Linatech.

"Vi har jo nok at se til ude i virksomhederne, men for mig er det en prioritering at tage en dag ud for at møde virkelige eksperter på robotter i industrien, høre interessante cases fra andre virksomheder og endelig få nye mennesker i netværket," siger Martin Arberg.

Den jyske direktør peger også på, at man får en række nye ideer undervejs, når man oplever et program som på Industritopmødet.

"På den måde tager vi nok alle forskellige ting med hjem til virksomheden fra sådan en dag. Det er det gode ved at deltage," siger Martin Arberg.

industritopmøde tekniq arbejdsgiverne
Direktør i Linatech, Martin Arberg (tv.), og bestyrelsesformand i Solvang Maskinfabrik, Peter Larsen (th.), udveksler erfaringer.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.