Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

anb@tekniq.dk

7741 1566


Jesper Melgaard

Jesper Melgaard

Presseansvarlig

7741 1582

jme@tekniq.dk

Nomineringer til årets Teknikpris

Står din virksomhed bag en nyskabende løsning indenfor teknik og installationsområdet? Så er det nu, I skal aflevere jeres nominering til årets Teknikpris.

Den 7. november afholdes det traditionsrige Building Awards, hvor man vil hylde de virksomheder, der arbejder med grønt byggeri. En af de priser, som uddeles ved arrangementet, er Teknikprisen, som TEKNIQ Arbejdsgiverne er tovholder på.

Prisen gives for en nyskabende løsning til en virksomhed indenfor teknik og installationsområdet, som har sat nye tekniske installationsløsninger i spil, og som gennem den praktiske udførelse har bidraget til funktionaliteten, komforten og/eller produktiviteten i et konkret byggeprojekt. Vinderprojektet/-løsningen skal have bidraget til både at skabe og implementere nye løsninger og til at sætte nye standarder i branchen.

Tanken bag prisen er at fremhæve nogle af de aspekter ved et byggeprojekt, der ellers let bliver ”glemt og gemt” bag facaden – de tekniske installationsløsninger, som har afgørende betydning for en bygnings funktionalitet og økonomi.

Der kan være tale om en gennemført, nytænkende og samlet teknisk løsning i forbindelse med et byggeprojekt. Eller der kan være tale om en konkret løsning indenfor et specialområde som fx ventilation, energi/energirenovering, sikring, it eller belysning.

Hvis jeres virksomhed lever op til disse kriterier, er det nu tid til at nominere jer til prisen.

Det gør I ved at klikke her!

Deadline for nomineringer er d. 23. august!


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.