Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Den nye ferielov: Anmodning om feriepenge skal ske elektronisk

Der udstedes ikke længere feriekort pr. 1. januar 2019, og medarbejderne skal fremover ”bestille” ferie via Feriepengeinfo.

TEKNIQ har tidligere informeret om, at feriekortordningen reformeres pr. 1. januar 2019. Ændringerne skyldes forberedelserne til den nye ferielov, hvor alle informationer om feriepenge samles i Feriepengeinfo. Det betyder, at der ikke længere udstedes feriekort, men at medarbejderne fremover skal ”bestille” ferie via Feriepengeinfo.

Samtidig sker der en ændring af administrationen af den feriepengegaranti, der følger af vore overenskomster, idet udbetaling af feriepenge flyttes fra TEKNIQ til Dansk Arbejdsgiverforening. Medarbejdere og forbund skal derfor med virkning fra årsskiftet rette henvendelse til DA Feriegaranti, som åbner for henvendelser onsdag den 2. januar 2019 klokken 9.00 og kan kontaktes på telefonnummer: 33 38 93 89 og e-mail: feriegaranti@da.dk.

Læs mere om:

Den nye ferielov
Indberetninger til Feriepengeinfo som arbejdsgiver (indberet.virk.dk)
Ferie og feriepenge (borger.dk)

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.