Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Blikkenslagerlærlinge skal kæmpe om plads ved Øresundsmesterskaberne

Sjællands dygtigste blikkenslagerlærlinge skal i den kommende tid dyste om, hvem der skal repræsentere uddannelsen på en af de prestigefulde finalepladser ved Øresundsmesterskaberne 2020.

Sidste skridt på vejen mod Øresundsmesterskaberne, hvor to danske og to svenske hold skal dyste om titlen som Øresundsmester, bliver snart taget, når erhvervsskolerne sender deres lokale skolemestre videre til de regionale mesterskaber i oktober. Det foregår den 15. - 16. oktober 2019 på Roskilde Tekniske Skole, hvor man er meget velkommen til at komme forbi og heppe på sin favorit.
 
Vinderne af de regionale mesterskaber kvalificerer sig til Øresundsmesterskaberne, der holdes i Københavns Bella Center den 16. - 18. januar 2020 – side om side med DM i Skills for vvs-energilærlinge og elektrikerlærlinge. 

Bag Øresundsmesterskaberne står TEKNIQ Arbejdsgiverne sammen med Blik- og Rørarbejderforbundet, Københavns Blikkenslager- og VVS Laug samt det svenske Plåt & Ventföretagen.

Læs mere om mesterskaber for lærlinge her

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.