edward-lorentzen-tekniq-arbejdsgiverne

Edward Lorentzen

Industrikonsulent

elo@tekniq.dk 

7742 4270

Husk at import- og eksportregistrere din virksomhed før Brexit

Toldstyrelsen opfordrer virksomheder, der mangler import- og eksportregistrering, til at handle nu.

Med tre uger til at overgangsperioden mellem Storbritannien og EU udløber, mangler tusindvis af danske virksomheder fortsat at få nødvendige toldpapirer på plads for at kunne handle med Storbritannien efter nytår.

Uanset udfaldet af forhandlingerne mellem parterne kan danske virksomheder ikke handle med Storbritannien fra 1. januar 2021 uden en registrering som importør og eksportør.  

Potentielt er der tale om flere tusind virksomheder, der kan komme i klemme. Derfor har Toldstyrelsen i samarbejde med Skattestyrelsen i uge 49 sendt nyhedsbreve med informationsmateriale til over 30.000 virksomheder, der handler med Storbritannien i dag.

Få styr på registrering som eksportør og importør på virk.dk

Opfordringen falder nu, fordi der ved registreringen som importør og eksportør på hjemmesiden virk.dk kan være sagsbehandlingstid.

Læs mere på skat.dk/brexit og test om din virksomhed er klar til handle med Storbritannien, når overgangsperioden udløber med Regeringens Brexit-tjektliste her.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.