troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne flytter i nye lokaler i Odense

Efter mere end 32 år på Magnoliavej i Dyrup flytter TEKNIQ Arbejdsgivernes Odense-kontor ind i en del af det nybyggede kontorhus Titan Tech Town i Odense M.

TEKNIQ Arbejdsgiverne har sat det gamle hovedkontor i Odense fra Arbejdsgiverne til salg. I stedet flytter aktiviteter og arbejdspladser ind i et nyopført kontorhus kaldet Titan Tech Town i Odense M. 

Målet med flytningen har været at få mere tidssvarende arbejdspladser, møderum og miljø i forlængelse af fusionen imellem TEKNIQ og Arbejdsgiverne i foråret 2019. Samling af en række funktioner i den nye organisation har gjort indretning og funktion i huset på Magnoliavej i Odense utidssvarende. Samtidig er der blevet en række kontorer ledige efter samling af funktioner i hovedkontoret i Glostrup. 

I Titan Tech Town bliver TEKNIQ Arbejdsgiverne lejere hos BoligGruppen i Odense. De nye kontorer i Odense M ligger tæt på Cortex Park, SDU og Nyt OUH – og få minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 50, Odense M.  

- Kontorerne på Magnoliavej i Odense er ikke længere tidssvarende og for store i forhold til antallet af medarbejdere. Vi har et mål om at kunne arbejde mere digitalt og datadrevet, og nye og opdaterede kontorfaciliteter i Odense er et skridt i den retning, siger adm. direktør Troels Blicher Danielsen.    

Lejemålet er overtaget pr. 1. december, flytningen sker mellem jul og nytår, og kontorerne tages i brug fra 4. januar, hvis corona-situationen tillader det.   

Bygningen på Magnoliavej er sat til salg hos Colliers i Odense.

facade-titan-tech-town-odense

Foto: www.techtownodense.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.