OK20: Stadig et godt stykke vej

Efter industriforliget i forrige uge fortsætter forhandlingerne mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne og forbundene.

Mandag den 17. februar mødtes TEKNIQ Arbejdsgiverne med Dansk El-Forbund, og i går var der møde med Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal.

I eftermiddag og igen på onsdag er der arrangeret endnu et møde med Dansk El-Forbund, mens søndagen er reserveret til møde med Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal.

Senere vil der også være møder om de øvrige overenskomster med HK, Teknisk Landsforbund, Dansk Metal og 3F, så der er stadig et stykke vej til, at forhandlingerne forventes afsluttet.

Forhandlingerne skal munde i de nye overenskomster, der skal træde i kraft fra 1. marts 2020, og som blandt andet sætter rammerne for løn, arbejdstid, forhold under sygdom, barsel, pension mv.

På det øvrige overenskomstområde er der indtil videre indgået forlig mellem Dansk Industri og CO Industri og mellem Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Læs mere om OK20 her.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.