Thorkild Bang

Thorkild Bang

Underdirektør

tba@tekniq.dk

7742 4219

TEKNIQ Arbejdsgivernes overenskomster til forhandling

I sidste måned blev der taget hul på forhandlingerne om nye overenskomster mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne, Dansk El-Forbund, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal. Men først efter industriens forlig i søndags kan forhandlingerne nu for alvor gå i gang.

Den 15. januar indledtes forhandlingerne om den nye VVS-overenskomst mellem TEKNIQ Arbejdsgiverne, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal. Og dagen efter blev der taget hul på forhandlingerne om den nye elektrikeroverenskomst med Dansk El-Forbund.

Efter industriens forlig søndag den 9. februar vil der i den kommende uge være møder i de snævre udvalg – det vil sige med nøgledeltagerne fra de forskellige parter.

Derefter vil de store udvalg på elektriker- og vvs-området vil blive indkaldt, og der vil også være møder om Metal- og VVS-overenskomsten med Dansk Metal og de øvrige parter.

Der er hos alle parter fortsat optimisme og tro på, at man vil være i stand til at opnå et positivt resultat.

I installationsbranchen gælder overenskomsterne for omkring 3.100 tekniske installationsvirksomheder og i metalindustrien for omkring 1.200 metal- og smedevirksomheder.

Læs også

Vejen mod overenskomsterne

Overenskomstforhandlinger indledt på vvs-området

Overenskomstforhandlinger skudt i gang på el-området

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.