edward-lorentzen-tekniq-arbejdsgiverne

Edward Lorentzen

Industrikonsulent

elo@tekniq.dk 

7742 4270

Eksport-virksomheder får stærkt tilbud om ekspertise og netværk

samarbejde-med-danish-export-association

TEKNIQ Arbejdsgiverne har indgået aftale med Danmarks største arrangør af netværk, fremstød og kurser inden for eksport – Danish Export Association. Det nye tilbud skal sikre medlemmerne kompetent eksportrådgivning.

"Denne aftale med Danish Export Association er et attraktivt tilbud til vores eksporterende medlemmer. Vores nye samarbejdspartner har store kompetencer og vil kunne tilbyde virksomhederne en bred palette af eksportfremmende ydelser. Denne aftale er til fordel for begge organisationer," siger direktør Mads Graves fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Nyt tilbud 
Tidligere har TEKNIQ Arbejdsgiverne ikke tilbudt eksportrådgivning som en del af medlemsservice. Det sker nu med den eksterne samarbejdsaftale.  Samtidig er der etableret en platform på www.tekniq.dk, som samler overblikket over de aktører der kan udvikle medlemmers eksport. Eksportplatformen er således et overblik over samt en kort præsentation af de aktører – både offentlige og private, som er de bedst egnede til at hjælpe vores medlemmer. 

I den kommende tid vil de mange tilbud fra Danish Export Association også blive præsenteret på platformen på tekniq.dk.

"Med det nye samarbejde har vi eksempelvis sikret, at vore medlemmer kan deltage på Danish Export Associations fællesstande på en række internationale fagmesser. Netop en fællesstand kan være en fordel for mindre virksomheder, der skal ud og teste et nyt marked eller en ny messe," siger Direktør Mads Graves. 

Din eksportkonsulent 
Danish Export Association har hjemme i Silkeborg. 

"Vi glæder os over at kunne byde TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer velkommen. Vi tilbyder rådgivning, netværk og viden på eksport, som er interessant for både den lille virksomhed og for virksomheder, der allerede i dag har en større eksport," siger direktør Ulrik Dahl fra Danish Export Association. 

Foreningen har 625 medlemmer og laver 180 aktiviteter hvert år på eksportområdet – herunder 50 eksportfremstød. Derudover faciliterer Danish Export Association en række netværk på forskellige områder, som man kan tilmelde sig til efter interesse. Den første individuelle samtale er gratis for medlemmerne, mens medlemskab af netværk og en række ydelser er med betaling. 

"Det er vores mål, at vi får et tæt samarbejde med virksomhederne i TEKNIQ Arbejdsgiverne. Når de står med et eksport-spørgsmål eller en udfordring, så skal de gerne tænkte, at de lige giver ”deres” eksportkonsulent i Silkeborg et ring og får et svar. Vi er klar," siger Ulrik Dahl fra Danish Export Association, der har 36 medarbejdere alt i alt.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.