Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Mød Skills-finalisterne

De sidste forberedelser til årets danske mesterskaber for lærlinge, DM i Skills, er godt i gang. Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne ser man frem til finalerne og til Øresundsmesterskaberne, som også afvikles under Skills. Begge dele kan være med til at sætte yderligere fokus på erhvervsuddannelserne. Se, hvor du kan få et smugkig på nogen af deltagerne.

Sådan så det ud, da Skills 2019 for vvs-energispecialist-lærlinge blev afviklet.
Sådan så det ud, da Skills 2019 for vvs-energispecialist-lærlinge blev afviklet.

Der er tale om den helt store faglige charmeoffensiv, når Bella Center i København torsdag d. 16. januar slår dørene op til årets udgave af DM i Skills. Her kommer landets bedste lærlinge til at konkurrere om ære og mesterskabstitler, samtidig med, at de får en central rolle som levende reklamesøjler for landets erhvervsuddannelser.

TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder er repræsenterede med lærlinge indenfor en række forskellige fag. Det gælder:

  • Industritekniker
  • Klejnsmed
  • Automatiktekniker
  • Elektriker
  • Vvs-energispecialist

”Det er jo ikke nogen hemmelighed, at erhvervsskolerne stadig har svært ved at tiltrække et tilstrækkeligt antal dygtige unge til at dække behovet for faglært arbejdskraft de kommende år. DM i Skills er en perfekt mulighed for at præsentere fagene og vise de mange muligheder, uddannelserne åbner,” siger Tina Voldby, underdirektør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Se invitation til DM i Skills her.

Landskamp på tagene

Under DM i Skills vil man også afvikle det såkaldte Øresundsmesterskab, hvor fire danske blikkenslagerlærlinge duellerer mod fire svenske kolleger om at skabe de flotteste tage i henholdsvis zink og kobber.

”Der vil være tale om håndværk af højeste karat, som måske også kan være med til at inspirere andre fra branchen. Men først og fremmest er det endnu en mulighed for at præsentere et spændende fag for nye potentielle elever og deres forældre,” siger Tina Voldby.

Se invitation til Øresundsmesterskaberne her.

Som optakt til DM i Skills og Øresundsmesterskaberne har TEKNIQ Arbejdsgiverne sammensat en række præsentationsvideoer med deltagerne. Dem kan du se på TEKNIQs Facebookside her!

DM i Skills afholdes fra d. 16.-18. januar. Der er gratis adgang under hele arrangementet, som du vil kunne følge her på hjemmesiden og på TEKNIQ Arbejdsgivernes Facebook-side.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.