Advarer mod mailsvindel

TEKNIQ Arbejdsgiverne advarer medlemsvirksomheder mod at reagere på fupmail fra firmaet DNS Denmark.

I disse dage modtagere en række af TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder mails fra et firma ved navn DNS Denmark. I mailen tilbydes virksomhederne at betale for beskyttelse af domænenavne i en periode på 10 år – til en pris på omkring 2.000 kr. – hvis man vil undgå at andre køber dette domæne.

Men ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er der tale om svindel, og man advarer medlemmerne mod at reagere på mailen.

”Umiddelbart ser det hele meget professionelt og tilforladeligt ud. Og selv afsenderens virksomhedsnavn, DNS Denmark, lyder da også realistisk. Men der er altså tale om fup og et forsøg for at få modtagerne til at punge ud for en ikke eksisterende ydelse,” advarer Søren Ejegod, Cand.jur. hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, og uddyber:

”Vi kan også se, at bl.a. DK Hostmaster advarer mod netop disse mails, ligesom man på Trustpilot kan finde en lang række opslag fra virksomheder, der er blevet fuppet af DNS Denmark,” siger han.

Han opfordrer til, at man som virksomhed henvender sig til TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvis man modtager denne form for falsk markedsføring og er i tvivl om, hvordan man skal forholde sig. 

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.