Travl weekend uden forlig

Henover weekenden har der været forhandlinger på både el- og vvs-området - dog uden at der er indgået forlig.

I fredags mødtes TEKNIQ Arbejdsgiverne med Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal, og selv om der blev forhandlet uafbrudt i mere end halvandet døgn, blev der ikke indgået forlig.

Ifølge Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, er parterne dog nået langt og skal mødes igen onsdag den 4. marts.

Der er også pause i forhandlingerne om elektrikeroverenskomsten. I søndags mødtes Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne og forhandlede til langt ud på natten. Parterne har nu aftalt, at de mødes igen fredag den 6. marts og fortsætter forhandlingerne.

De nuværende overenskomster udløb 1. marts, og forligsmand Jan Reckendorff besluttede i fredags at udsætte de varslede konflikter på overenskomstområdet i to uger. Samtidig opfordrede han de overenskomstparter, der endnu ikke har indgået forlig, til at intensivere forhandlingerne i den  kommende tid.

Desuden indkaldte han i går mandag Dansk Byggeri og 3F til et møde, der skal finde sted i eftermiddag.

Læs mere om OK20 her!

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.