Johnny Kristensen

Chefkonsulent

jkr@tekniq.dk

7742 4252

Nyt om AMU-kurser indenfor CNC-drejning og CNC-fræsning

Virksomheder indenfor bearbejdningsområdet efterspørger i stigende grad medarbejdere med kompetencer inden for CNC-drejning og -fræsning. Derfor er der udarbejdet to nye pjecer, som viser, hvilke AMU-kurser der findes indenfor de to områder.

De nye pjecer gør det nemmere at få overblik over AMU-kurserne, og de er sat op i en rækkefølge, der gør, at man kan se, hvilke kurser man skal tage som uerfaren indenfor området, og hvilke kurser, der gradvis kan bygges ovenpå for at styrke kompetencerne. 

I pjecerne findes bagerst en oversigt, der viser, hvilke udstyr den enkelte skole bruger i undervisningen. Det giver mulighed for at vælge en skole, der matcher med det udstyr, den enkelte virksomhed arbejder med. Alle kurserne er AMU-kurser, og derfor kan der søges om VEU-godtgørelse og befordringstilskud for ufaglærte og faglærtes deltagelse i kurserne. I pjecerne er det også beskrevet, hvem der udbyder kurserne, og hvordan tilmeldingen foregår. 

Se pjecen om CNC-fræsning.

Se pjecen om CNC-drejning.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.