Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Virtuel årsdag med livlig debat

Spørgelysten var stor, da TEKNIQ Arbejdsgiverne bød indenfor til den første virtuelle årsdag, hvor langt over 1.000 deltagere kiggede med.

Se eller gense hele årsdagen her:

Se årsdagen bid for bid:

Velkomst v/ formand for TEKNIQ Arbejdsgiverne, Henrik Fugmann.


Adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen, takker for den varme velkomst medlemmerne har givet ham, siden han trådte til 1. maj 2020.

Se også videocasen med God Energi, der har specialiseret sig i infrastruktur til eltransporten.


Steen Bocian, cheføkonom ved Børsen fortæller om de økonomiske tendenser, corona, klima og den digitale omstilling.

Se også videocasen med Fasterholt Maskinfabrik, der har specialiseret sig i at fabrikere vandingsmaskiner i Danmark.

Se eller gense paneldebatten med bl.a. boligminister Kaare Dybvad og klimaordfører for Venstre, Tommy Ahlers.

Troels Mylenberg og Henrik Fugmann samler op og runder den virtuelle årsdag af.

Se de to videocases om digitalisering af forretningen med hhv. Søby Maskinaktieselskab og Finn L. & Davidsen.

Det var nye tider, da TEKNIQ Arbejdsgiverne onsdag den 30. september inviterede medlemmer og samarbejdspartnere til årsdag. På grund af coronakrisen havde man i år valgt at gøre arrangementet virtuelt med udgangspunkt i et til lejligheden opstillet tv-studie i Glostrup.

Her kunne de langt over 1.000 spørgelystne tilskuere foran skærmene følge med i begivenhederne, som, efter velkomst fra TEKNIQ Arbejdsgivernes formand, Henrik Fugmann, og adm. direktør Troels Blicher Danielsen, blandt andet bød på en status for Danmarks økonomi fra Børsens perspektivredaktør og cheføkonom Steen Bocian.

Derudover var der et væld at spændende perspektiver på og spørgsmål til, hvordan vi får Danmark op i gear efter coronakrisen – og hvordan grøn omstilling, digitalisering og vækst går hånd i hånd.

Undervejs blev deltagerne under kyndig ledelse af Troels Mylenberg, politisk redaktør på TV 2 præsenteret, for en række case-historier ud fra virkeligheden i TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder. Og arrangementet blev afsluttet med paneldebat med bl.a. boligminister Kaare Dybvad, klimaordfører for Venstre Tommy Ahlers, direktør i Blunico A/S, Bo Ulsøe og direktør i Kemp & Lauritzen A/S, Peter Kaas Hammer.

Årsdag 

Årsdag Årsdag
Årsdag Årsdag


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.