troels-hartung-energi

Troels Hartung

Chefkonsulent

trh@tekniq.dk 

7741 1538

Varmepumper indtog sendefladen

I et indslag på TV2 News blev der den 12. februar sat fokus på udfordringerne med varmepumper, der har svært ved at følge med, når temperaturerne udenfor nærmer sig polargrader. TEKNIQ Arbejdsgiverne fremhævede vigtigheden af at vælge en autoriseret installatør, både når man planlægger og gennemfører skiftet fra fx oliefyr og naturgas.

Troels Hartung
Troels Hartung, chefkonsulent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne

Det er rekordkoldt udenfor i øjeblikket. Flere steder i landet nærmede temperaturen sig natten mellem den 11. og 12. februar minus 20 grader. Det har givet problemer for flere danske varmepumpeejere, som oplever, at deres pumper har svært ved at følge med varmebehovet, når temperaturen udenfor er så lav.

En udfordring, TV2 News satte fokus på fredag den 12. februar. Her var Troels Hartung, chefkonsulent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne inviteret i studiet for at forklare, hvad man som boligejer skal være obs på, hvis man vil sikre, at kulden ikke vinder over varmepumpen.

Og budskabet var klart: Vælg en autoriseret installatør, der forstår at finde den rette og korrekt dimensionerede løsning til netop DIN bolig.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.