Arkiv - Nyheder

 • 08 jan 2021

  Ny onlineportal med toldsatser, handelshindringer mv.

  Europakommissionen har lanceret en ny onlineportal som skal hjælpe små og mellemstore virksomheder med at handle på tværs af grænser.
 • 08 jan 2021

  Nyt fjernvarmekursus skal kvalificere VVS’ere til at optimere store fjernvarmeanlæg

  TEKNIQ Arbejdsgiverne har i samarbejde med HOFOR, Dansk Fjernvarme og EVU (El- og vvs-branchens uddannelsessekretariat) udviklet et nyt kursus i optimering af store fjernvarmeanlæg.
 • 07 jan 2021

  Ny mulighed for at læse til VVS-installatør på deltid

  Solar A/S i Vejen og Erhvervsakademi MidtVest er gået sammen om at udbyde moduler på akademiuddannelsen i VVS-installation fra februar 2021.
 • 07 jan 2021

  Udbetaling af bonus for lærlinge på fordelsuddannelser ophørt med udgangen af 2020

  2020 er det sidste år, hvor der udbetales bonus til virksomheder med lærlinge på fordelsuddannelser.
 • 07 jan 2021

  91.000 kr. ekstra på pensionskontoen i PensionDanmark i 2020

  Medarbejdere med pension i PensionDanmark kan glæde sig over, at pensionsopsparingen – på trods af corona-krisen – er vokset pænt i 2020.
 • 05 jan 2021

  Ny underdirektør for overenskomster og jura

  TEKNIQ Arbejdsgivernes nye underdirektør for overenskomster og jura hedder Linda Nordstrøm Nissen. Hun har solid ledelseserfaring og et grundigt kendskab til overenskomstområdet både fra andre arbejdsgiverorganisationer og det offentlige.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.