Nyt om navne

40 års jubilæum

Dalbak El-Service ApS, v/Holger Christoffersen, Bredgade 127, 9830 Taars, har 40 års forretningsjubilæum den 1. juli 2016.

Elogic systems fusionerer

Den 1. maj fusionerede de to jyske virksomheder ELOGIC A/S og Triax Systems. De danner nu det nye selskab Elogic Systems A/S. Begge virksomheder bliver boende på deres nuværende adresser, inden de den 1. september flytter sammen i Triax Systems' nuværende domicil i Hornsyld.

Bravida udvider i Storkøbenhavn

Bravida Danmark har med virkning fra 1. maj 2016 indgået aftale om køb af installationsvirksomheden Vinther & Strøm i Rødovre. Virksomheden beskæftiger 52 medarbejdere. Med købet af Vinther & Strøm A/S fortsætter Bravida Danmark A/S rækken af opkøb, som de seneste 6 måneder har omfattet Delta 3 Teknik A/S i Randers og EnergiMidts elinstallationsafdeling i Silkeborg.

Storleverandører til byggeriet fusionerer

Belysningsfirmaet Lumiere fra Vejle fusionerer med loftleverandøren Stretch Ceiling Denmark.
Lumiere Stretch Ceiling Denmark får en landsdækkende salgsorganisation samt showrooms både øst og vest for Storebælt. Al administration og produktion samles i Vejle.

Jubilæum hos Strandby El-Teknik 

Morten Skjoldborg har 25 års jubilæum, og det bliver fejret ved en uformel reception fredag den 20. maj 2016 klokken 13.00 – 17.00 på Rosendal's Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. Venner, kollegaer og forretningsforbindelser er velkommen.

3 X 75-års fødselsdage

Tony Hansen      Tony Hansen, Strandlund 94, 2920 Charlottenlund, fylder 75 år den 16. maj 2016. Dagen fejres med familien. 
       
Ove Rasmussen       Direktør Ove Rasmussen, Præstekravevej 20, Studstrup, 8541 Skødstrup, fylder 75 år den 23. maj 2016. 


Æresmedlem, VVS-installatør Finn L.T. Hansen, Fjordbakken 17, 4700 Næstved, fylder 75 år den 19. maj 2016.

Nye ansættelser hos Systemair

Nyt om navne      Systemair A/S har ansat Lars Salomonsen som automatikspecialist i teknisk afdeling per 1. marts. Lars er 27 år og har en baggrund som elektriker. Senere har han videreuddannet sig til maskinmester. Tidligere har Lars arbejdet med elinstallationer, maskinanlæg og dokumentation både i Danmark og Grønland.  
Nyt om navne      Martin Wendelbo Jensen er per 1. april ansat som intern sælger. Martin har været i virksomheden i ni år, hvoraf han de sidste fem år har været tilknyttet elafdelingen. Her har han stået for brugsanvisninger og dokumentation til montagen samt konfigurering af controllers til automatikstyring og funktionstest af de færdige aggregater. Martins erfaring og ekspertise med disse områder giver ham en solidt grundlag for at rådgive kunderne om automatik og besvare tekniske spørgsmål. 


GK styrker service i Vest

Nyt om navne      Per 1. marts 2016 er Claus Larsen tiltrådt som servicechef for ventilationsafdelingen i Aarhus.
Claus Larsen kommer fra en stilling som afdelingschef i Kemp & Lauritzen, hvor han har været i 23 år. De sidste 10 år som afdelingschef for ventilationsservice.  
Nyt om navne      Samtidig er Bo Jegstrup Holmelund Petersen tiltrådt som serviceleder for ventilationsafdelingerne i Aarhus og Kolding. Bo kommer fra en stilling som driftsleder i Kemp &Lauritzen, hvor han har været i syv år.

KE Fibertec ansætter intern sælger

Nyt om navne      KE Fibertec i Vejen har per 1. april ansat Bente Merete Ovesen som ny intern sælger i salg Danmark, hvor hun arbejder med teknisk rådgivning, tilbudsgivning og ordrehåndtering for vores danske køle- og ventilationskunder.
Bente er uddannet eksportingeniør fra 1996 og har tidligere arbejdet for blandt andet Grontmij og med procesventilation hos V.Å. Gram. 

Åbent hus i Rødovre

Charles Nielsen VVS a/s har overtaget Varme og vand ApS og er flyttet i nye lokaler. Det markeres med åbent hus fredag den 20. maj 2016, 13.00 – 17.00, Glerupvej 6, 2610 Rødovre.

Runde fødselsdage

Kurt W. Christiansen, Håndværkerhaven 2, st.tv., 2400 København NV, fylder 80 år den 26. april 2016. Fødselaren er bortrejst på dagen.

Carl Rasmussen, Rendebæksvej 31, 2765 Smørum, fylder 95 år den 26. april 2016.

Johnny Jeno, Jeno Electraic ApS, Riskær 14, 2765 Smørum, fylder 60 år den 4. maj 2016. Reception afholdes på adressen, onsdag den 4. maj 2016 kl. 13.00 – 17.00.

Ole Andersen, El Andersen A/S, Havnegade 11, 5000 Odense, fylder 60 år den 8. maj 2016.

Henrik Holst Lehn, Securitas A/S, Hjallesegade 35, Hjallese, 5260 Odense S, fylder 60 år den 26. maj 2016. Reception afholdes på adressen Hjallesegade 31, 5260 Odense S, torsdag den 26. maj 2016 kl. 13.00 – 16.00.

Elinstallatør Leif Nielsen, Leif’s El-Service ApS, Præstevej 29, 4100 Ringsted, fylder 70 år den 11. maj 2016. Reception afholdes på Benløse Kro, Ringstedvej 113, 4100 Ringsted, onsdag den 11. maj 2016 kl. 14.00 – 17.00.

40 års jubilæum

Karsten Hansen Elektric ApS, Ryttermarken 4, 3520 Farum, har 40 års forretningsjubilæum den 1. maj 2016.

70 års jubilæum

A/S Poul Larsen, Valborgvej 7, 4173 Fjenneslev, har 70 års forretningsjubilæum den 2. maj 2016. Reception afholdes på virksomhedens adresse, mandag den 2. maj 2016 kl. 12.00 – 16.30. 

Ny direktør for Tradium

Lars Michael Madsen       
Lars Michael Madsen (46 år) er den 1. april 2016 tiltrådt som ny administrerende direktør for erhvervsskolen Tradium. Lars Michael Madsen kommer fra en stilling som vicedirektør på Tradium. Han har tidligere været direktør for det daværende Randers Tekniske Skole og bestrider desuden en række tillidsposter og offentlige hverv.

Fra it til lys

Torben Andersen      Torben Andersen er ny nordisk salgsdirektør hos Philips Lighting, hvor hans fornemmeste opgave er at positionere belysningsvirksomheden i fremtidens marked, der er under stor forandring. Torben Andersen har tidligere arbejdet for Microsoft og senest haft titel som Cheif Commercial Officer hos Better Place Denmark og SMS Passcode.

Elinstallatør Jørgen Nielsen bliver til Blue-Tech

Med virkning fra 1. maj ændres firmaet Elinstallatør Jørgen Nielsen ApS til Blue-Tech A/S. Samtidig flytter afdelingen fra Koldingvej 22 til nyindrettede lokaler med kontor, lager og værksted på Fynsgade 2 i Toftlund. Jørgen Nielsen fortsætter som afdelingsleder i Toftlund, ligesom alle medarbejdere fortsætter i deres nuværende stillinger. Blue-Tech A/S er både rådgivende og udførende installatører inden for tekniske el- og ventilationsløsninger og har allerede afdelinger i Esbjerg, Bramming og Varde.

El-team Vest ansætter ny medarbejder

Lars Larsen     
Den 2. maj starter Lars Larsen (31 år) i en nyoprettet stilling som elberegner og indkøber hos El-team Vest A/S i Horsens. Lars kommer fra en stilling som entrepriseleder hos Wicotec Kirkebjerg. Her har han stået i spidsen for en lang række større og mindre elentrepriser. Desuden har Lars fungeret som beregner.
 

ista Danmark

Benny Mathiesen, 50 år, CEO ista Danmark A/S og regionsdirektør for Region Nord Europa har med virkning fra februar fået udvidet sit ansvarsområde til også at omfatte ”Region Emerging.” 
Region Nord Europa & Emerging Markets omfatter landene Danmark, Storbritannien, Norge, Sverige, Kina, Tyrkiet, Rusland, Hviderusland, Forenede Arabiske Emirater og Brasilien. 
Benny Mathiesen har været ansat hos ista Danmark A/S siden 2003 og har været ansvarlig for Region Nord siden 2009.

Ny nordisk retail salgschef

Frank Lund Thøgersen      Armatur- og bruserspecialisten Hansgrohe A/S har pr. 1. marts ansat Frank Lund Thøgersen som nordisk retail salgschef.
Frank kommer fra en tilsvarende stilling hos Pressalit A/S, så han har allerede et stort og mangeårigt kendskab til vvs-branchen. 
I sin nye stilling vil Frank Lund Thøgersen bl.a. stå for at udvikle og optimere Hansgrohes retail-forretning i alle de nordiske lande.
 

40 års jubilæum hos Damixa

Evy
    Tirsdag den 15. marts 2016 kan den 61-årige eksport- og salgsassistent Evy Hansen fejre 40 års jubilæum hos armaturproducenten Damixa. 
Evy Hansen startede i 1976 i Damixas økonomiafdeling og har de sidste 30 år været en central figur i både den danske og den internationale del af Damixas kundeservice-afdeling. 
De 40 år i vandhanernes tjeneste har været begivenhedsrige, og Evy har som den velkendte telefonstemme for danske og udenlandske kunder oplevet en branche i op- og nedgang fra første række. 
40 års-jubilæet markeres internt med et arrangement på dagen blandt medarbejdere og kollegaer på fabrikken på Fyn. 

50 års fødselsdag

Henrik Nielsen      Onsdag den 16. marts 2016 fejrede servicetekniker hos Damixa Henrik Nielsen 50 års fødselsdag. Henrik Nielsen har været i Damixa i 27 år, og han er et af den danske vandhaneproducents ansigter udadtil. 

Som et del af det landsdækkende serviceteam er det Henrik, der sikrer, at kunderne altid har velfungerende armaturer, og han kan fikse selv de vanskeligste produktudfordringer. Det er også Henrik, der ofte er at finde på udstillinger, hvor Damixa, FM Mattsson og Mora-vandhanerne skal tage sig bedst muligt ud.  

Runde fødselsdage hos TEKNIQ

Birger T. Christiansen      Birger Tannebæk Christiansen fyldte 50 år den 12. marts 2016.
Birger blev ansat som teknisk konsulent i TEKNIQ 1. marts 2014. Han er uddannet ingeniør og varetager i kraft af solid faglig indsigt en række ansvarsområder, der særligt omfatter vvs- og energitekniske opgaver.
Birger er desuden involveret i en række faglige netværk herunder standardisering på vand, afløb og varme, bygningsreglement, byggevarer og nordisk samarbejde på vvs-området. 
       
Jørgen W. Hansen
    Jørgen W. Hansen fylder 60 år søndag den 8. maj 2016. Han fejrede 25 års jubilæum som konsulent i Dansk VVS og TEKNIQ i 2014 og er en værdsat person såvel internt som eksternt. 

Jørgen er uddannet VVS-installatør og er med sin faglige baggrund specialist på VVS-overenskomsten samt Landspriskuranten for Blikkenslagerarbejde og Rør- og Fjernvarmeprislisterne. Herudover er han tilknyttet tag- og facadesektionen som kontaktperson. Dagen fejres internt.

Caverion ansætter erfaren ventilationschef

Caverion A/S har ansat Dorthe Hougaard, 50, som chef for ventilationsafdelingen for større projekter. Dorthe Hougaard er uddannet teknisk assistent og har gennem sin karriere arbejdet sig op som projektleder og projektchef inden for ventilation i forskellige virksomheder.

Ny administrerende direktør for Roxtec Denmark ApS

Johnny Frederiksen er den 1. marts 2016 tiltrådt som administrerende direktør for Roxtec Denmark ApS, hvor han blandt andet skal være overordnet salgsansvarlig som salgsdirektør for Salg Sverige.

Schneider Electric ansætter ny salgsingeniør i Midtjylland

Dan Fiil, 43, er ansat i Schneider Electric som salgsingeniør med ansvar for Midtjylland, hvor han repræsenterer firmaets brede produktportefølje, der omfatter de velkendte Lauritz Knudsen-produkter. Oprindeligt er Dan Fiil uddannet elinstallatør og stærkstrømstekniker med bred erfaring inden for den eltekniske verden. Han kommer fra en stilling som projektsælger af stikforbindelser hos Wieland Electric.

Fra blikkenslager til salgschef

Flemming Weinrich Christensen      Øland Ventilation har udnævnt 43-årige Flemming Weinrich Christensen til salgschef med ansvar for virksomhedens 25 salgsmedarbejdere. 
Han har været i virksomheden ad to omgange i sammenlagt 13 år, senest som salgskonsulent hvor han havde ansvar for salget på Sjælland og øerne. 
Flemming Weinrich Christensen er uddannet blikkenslager og arbejdede i faget i 10 år, indtil han skiftede spor og helligede sig salg og projektledelse hos bl.a. Würth Danmark, AVN Gruppen og Ribe Jernindustri.  

Grønbech & Sønner overtager salgsaktiviteter

1. marts 2016 overtager teknikleverandøren Grønbech & Sønner salgsaktiviteterne for den danske producent af energieffektive pumper, T. Smedegaard A/S.
Salget af Smedegaards produkter, som er udbredte inden for VVS-markedet, vil stadig gå via de store danske grossister.
Grønbech & Sønner overtager samtidig de af Smedegaards medarbejdere, som arbejder med salg og service på det danske marked, da man ønsker at bibeholde deres store kompetence. 

Ny mand til projektsalg hos Vølund Varmeteknik

Niels Kjær Nørgaard     

Niels Kjær Nørgaard er per 1. marts 2016 ansat hos Vølund Varmeteknik A/S i Videbæk, hvor han skal være beskæftiget med projektsalg til blandt andet landsbrugsbranchen. Niels Kjær Nørgaard har senest været ansat hos Klimadan, hvor han har opbygget en tung specialistviden inden for blandt andet gyllekøling og beregning af varmeforbrug.

WAGO Denmark A/S

Med virkning fra 1. januar 2016 har Bjarne Andersen skiftet stillingen som markedschef for WINSTA®-installationsstikforbindelser ud med posten som salgschef. Bjarne Andersen skal være med til at sikre, at WAGO udbygger sin position på det danske marked og styrker relationen til nuværende og fremtidige kunder og samarbejdspartnere.

Thomas Sørensen er tiltrådt som projektingeniør med ansvar for salg af WAGO's WINSTA®-installationsstikforbindelser i distrikt Jylland og Fyn. Thomas er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling hos Atea Danmark, hvor han var ansat som Business Manager for IT-infrastrukturer. Tidligere har Thomas arbejdet med salg og projektering af sensorer.

Fagerhult

Michael Hauge er startet som belysningskonsulent i distrikt Vest, hvor han primært skal arbejde med rådgivende ingeniører og enkelte elinstallatører. Michael er uddannet elektriker og kommer fra en stilling som belysningskonsulent hos Lemvigh-Müller.

David Ditlev Jensen er ansat som belysningskonsulent i distrikt Øst. Hans primære opgaver vil være at arbejde sammen med elinstallatører og rådgivende ingeniører i København/Sjælland. David har tidligere været ansat hos Brdr. A & O Johansen og hos Servodan.

VVS-installatør Jørgen Thiedeke

VVS-firma Ryan Thiedeke & Søn, Øverødvej 49, 2840 Holte, fylder 80 år den 6. marts 2016. 


VVS-installatør Knud Rasmussen

Knud Rasmussen & Søn I/S, Stationsvej 16, 3520 Farum fylder 80 år den 28. februar 2016.Susanne W. Oldenburg

   

Susanne W. Oldenburg

TEKNIQ, fylder 50 år den 22. februar 2016. Susanne er ansat som jurist i TEKNIQs Arbejdsmarkedsafdeling, hvor hun primært beskæftiger sig med vvs-området, herunder behandling af lærlingesager. 

Hun har siden december 2014 været advokatfuldmægtig i afdelingen og er næsten færdig med den teoretiske del af fuldmægtiguddannelsen. Dagen markeres internt.

VVS-installatør Knud-Erik Reis

Carl W. Reis A/S, Malervej 14, 6710 Esbjerg V, fylder 70 år den 19. februar 2016. Reception afholdes på ”Den Røde Okse”, Tarphagevej 9, 6710 Esbjerg V, fredag den 19. februar 2016 kl. 13.00 – 16.00. 


Senest opdateret 02-01-2020

Kontakt TEKNIQ

Har du navnenyt?

Skriv til tekniq@tekniq.dk

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.