Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 15 jan 2019

  Slip boligjobordningen ud af spændetrøjen

  Det giver god mening, når skatteministeren inviterer S og DF til at deltage i overvejelser om den fremtidig udformning af boligjobordningen. Det siger TEKNIQ. Her opfordrer man til, at politikerne benytter lejligheden til at kigge nærmere på både form og indhold, hvis ordningen for alvor skal styrke den grønne omstilling og samtidig fungere som et effektivt middel i kampen mod det sorte arbejde.
 • 08 jan 2019

  Danske boligejere tænker grønt - og fokuserer på varm luft

  Efterspørgslen efter vedvarende energiløsninger bliver ved med at stige. Det viser en medlemsundersøgelse fra TEKNIQ. Og det er varmepumperne, som trækker det grønne læs.
 • 04 jan 2019

  Indeklimaet skal højere op på den kommunale dagsorden

  Det halter gevaldigt med indeklimaet i landets folkeskoler. Derfor glæder det TEKNIQ, at Realdania nu søsætter et nyt initiativ, hvor 12 kommuner får støtte til at arbejde med strategiske indeklimaplaner.
 • 04 jan 2019

  Slip boligjobordningen HELT fri

  DEBATINDLÆG: Venstre vil give danskerne større frihed til selv at bestemme, hvad de vil bruge boligjobordningen på. Men ifølge TEKNIQ bør man gå endnu længere, hvis ordningen for alvor skal have effekt – ikke mindst i forhold til den grønne omstilling.
 • 18 dec 2018

  Nettet flyder med ulovlige armaturer

  Fire ud af seks tilfældigt udvalgte armaturer købt på internettet er ikke godkendt til drikkevand og kan derfor ikke bruges i Danmark. Det viser en markedskontrol, som Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har gennemført. Ifølge brancheorganisationen TEKNIQ stiller det både forbrugere og installatører i en meget uheldig situation.
 • 14 dec 2018

  Der er kamp om medarbejderne - men ingen rekrutteringspanik i installationsbranchen

  Nye tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering viser, at det bliver stadig sværere for danske virksomheder at rekruttere de ønskede medarbejdere. Det gælder også i el- og vvs-branchen, hvor man dog ifølge brancheorganisationen TEKNIQ stadig er i stand til at finde løsninger på rekrutteringsudfordringerne.
 • 13 dec 2018

  El- og vvs-installatørerne har fået mere at lave - men tjener ikke mere

  Højt tempo og travlhed blandt el- og vvs-virksomhederne i 2017 gav vækst i omsætningen på over tre procent, men alligevel er indtjeningen uændret. Skuffende lyder det fra TEKNIQ og Deloitte, der står bag Installatøranalysen 2018.
 • 06 dec 2018

  Debat: Fri os fra det tidsrøvende papirnusseri

  Af Henrik Fugmann, formand for TEKNIQ Installationsbranchen, og Fleming Frederiksen, formand for Arbejdsgiverne. Bragt i Dagbladet Børsen den 6. december 2018.
 • 03 dec 2018

  Få tjekket husets installationer, inden juletravlheden indfinder sig

  Det kan blive en dyr fornøjelse at få en håndværker ud, hvis uheldet rammer midt i helligdagene. Derfor anbefaler TEKNIQ, at man som boligejer sørger for at tjekket sine el- og vvs-installationer allerede nu.
 • 30 nov 2018

  Hold fokus på erhvervslivet

  Finansloven for 2019 handler i vid udstrækning om at forbedre forholdene for landets pensionister og at stramme udlændingepolitikken. Hos TEKNIQ opfordrer man til, at politikerne også husker fortsat at arbejde for at forbedre og forenkle forholdene for dansk erhvervsliv.
 • 29 nov 2018

  Misbrug af ordning spænder ben for den grønne omstilling

  Forbrugerprogrammet Kontant kan her til aften påvise, at den nuværende Energispareordning bliver udsat for misbrug. Hos TEKNIQ ærgrer man sig over, at de mange eksempler på misbrug af ordningen har ført til, at energieffektiviseringsindsatsen er blevet nedprioriteret.
 • 29 nov 2018

  Ny aftale rammer de forkerte

  Ny aftale er et skridt i den forkerte retning og rammer lige præcis de to brancher – bygge- og installationsbranchen – som leverer i forhold til uddannelsesaftaler og praktikpladser.
 • 22 nov 2018

  Et vigtigt løft til erhvervsuddannelserne

  Med dagens EUD-aftale tilføres der flere midler til erhvervsskolerne. Det er tiltrængt og understreger politikernes vilje til at sætte hårdt ind for at styrke erhvervsuddannelserne, vurderer brancheorganisationen TEKNIQ.
 • 19 nov 2018

  Aarhus-politiker tog et kig på den grønne installationsfremtid

  EL:CON åbnede dørene for folketingsmedlem og energi- og klimaordfører for Socialdemokratiet, Jens Joel. Her fik han et indblik i installationsbranchen. Besøget bød blandt andet på et kig ind i den grønne fremtid, hvor snakken blandt andet kom til at handle om elbiler og energibesparelser.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.