Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 16 jan 2018

  Tyve boltrer sig på byggepladserne

  Antallet af tyverier på byggepladserne er steget markant. Det bekymrer brancheorganisationen TEKNIQ, der efterlyser større fokus på problemet.
 • 15 jan 2018

  Grøn omstilling kræver langsigtet støtte

  Der er brug for en styrket og mere effektiv energispareordning for at sikre, at Danmark når de langsigtede energimål. Sådan lyder meldingen fra TEKNIQ, der opstiller fem konkrete ønsker til en ny energispareordning.
 • 10 jan 2018

  Uddannelse på deltid – nu installatør på fuldtid

  Tirsdag blev der uddelt eksamensbeviser til de første studerende i Danmark, som har taget den nye deltidsuddannelse i elinstallation. Ifølge brancheorganisationen TEKNIQ åbner det helt nye perspektiver for de virksomheder, der ønsker at dygtiggøre og holde på deres medarbejdere.
 • 08 jan 2018

  Færre konkurser i installationsbranchen

  28 færre installationsvirksomheder drejede nøglen om i 2017 i forhold til 2016 – et fald på 23 procent.
 • 22 dec 2017

  Permanent boligjobordning giver ro

  Med den endelige vedtagelse af finansloven for 2018 er boligjobordningen nu også blevet permanent. Det hilses velkommen af TEKNIQ.
 • 19 dec 2017

  Lærlinge strømmer til installationsbranchen

  De danske el- og vvs-virksomheder har i årets første ti måneder overgået antallet af indgåede uddannelsesaftaler i forhold til året før. Det viser helt nye tal fra undervisningsministeriet.
 • 15 dec 2017

  Installationsbranchen fortsætter stabil optur

  Den danske installationsbranche er de første tre kvartaler af 2017 vokset med 3,3 procent i forhold til samme periode sidste år. Det viser helt nye tal fra Danmarks Statistik. Hos TEKNIQ glæder man sig over væksten, der sker i et tempo, hvor virksomhederne kan følge med.
 • 12 dec 2017

  TEKNIQ: Grøn strategi bør gå på to ben

  I en ny rapport fokuserer Klimarådet blandt andet på behovet for en udbygning af den vedvarende energi og delvist teknologineutrale udbud. TEKNIQ understreger dog, at det er nødvendigt også at fokusere på behovet for energibesparelser.
 • 08 dec 2017

  Vigtigt at finanslov holder fast i boligjobordningen

  Med fredagens aftale om en ny finanslov gøres boligjobordningen permanent. Det glæder TEKNIQ.
 • 08 dec 2017

  Varmepumper skal blæse ligeligt for alle

  Tre udvalgte virksomheder får nu et særligt tilskud til at udrulle varmepumper til deres erhvervskunder. Hos brancheorganisationen TEKNIQ kritiserer man ordningen som konkurrenceforvridende og forfejlet.
 • 07 dec 2017

  Energirenovering er bedre end penge i banken - men står lavt på boligejernes ønskeliste

  Selvom der er god økonomisk fornuft i at reducere energiforbruget i de danske hjem, så er det de færreste boligejere, der har planer om at kaste sig ud i større energirenoveringsprojekter. Det viser en ny undersøgelse fra TEKNIQ. Parcelhusejernes Landsforening efterlyser enklere og mere gennemskuelige tilskudsregler.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.