Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 05 nov 2018

  Godt nyt til erhvervsuddannelserne

  Hos TEKNIQ glæder man sig over, at regeringen og Dansk Folkeparti har besluttet at afskaffe omprioriteringsbidraget, som de senere år har udsultet erhvervsskolerne.
 • 29 okt 2018

  Sammenbrud kan gøre det sværere at fastholde opsvinget

  Hos TEKNIQ beklager man, at regeringen i dag måtte opgive sit udspil om at lette adgangen til udenlandsk arbejdskraft.
 • 25 okt 2018

  Installationsbranchen fortsætter lærlingefremgangen

  Antallet af indgåede uddannelsesaftaler i installationsbranchen er steget med over 14 procent i årets første otte måneder. Det viser helt nye tal fra Undervisningsministeriet.
 • 24 okt 2018

  Nyt ambassadørkorps skydes i gang – nu skal flere piger vælge en erhvervsuddannelse

  16 kvinder fra installationsbranchen deltager lørdag d. 27. oktober i en workshop med blandt andet ligestillingsminister Eva Kjer Hansen. Anledningen er det nye ”Boss Ladies”-projekt, som skal få flere piger til at vælge en erhvervsuddannelse.
 • 22 okt 2018

  TEKNIQ opjusterer vækstskøn

  For femte år i træk øger installationsbranchen væksten. I første halvdel af 2018 er den steget med fem procent, og TEKNIQ opjusterer nu sit vækstskøn for både i år og næste år.
 • 13 okt 2018

  Installatører er jaget vildt blandt tyve

  Over halvdelen af landets el- og vvs-installationsvirksomheder har inden for det seneste år været udsat for tyverier enten fra deres servicebiler, byggepladser eller firmaadresser. TEKNIQ efterlyser hjælp fra myndighederne.
 • 09 okt 2018

  Klimaudspil: Godt begyndt med biler og bønder – men hvad med bygningerne?

  Godt begyndt, men vi er ikke i mål, lyder reaktionen fra brancheorganisationen TEKNIQ til regeringens netop offentliggjorte klimaudspil. TEKNIQ efterlyser konkrete målsætninger til at reducere CO2-udledninger i den danske bygningsmasse, hvor der stadig er mange billige CO2-reduktioner at hente.
 • 08 okt 2018

  Tiltrængt forenkling af udbudsloven

  Erhvervsministerens forslag til en ændring af udbudsloven får en positiv modtagelse af TEKNIQ, der ser frem til et større fokus på kvaliteten.
 • 02 okt 2018

  Væksten kommer ikke af sig selv

  TEKNIQ hilser statsministerens åbningstale velkommen men understreger samtidig, at der er brug for, at regeringen også fremadrettet arbejder for at sikre den økonomiske vækst.
 • 27 sep 2018

  Snæver udbudsstrategi kan skabe teknisk forældede byggerier

  Det er ifølge TEKNIQ problematisk, at Bygningsstyrelsen fremover udelukkende vil benytte total- og hovedentrepriser. En beslutning, som betyder, at det bliver langt sværere at sikre optimale installationsløsninger i de enkelte byggeprojekter.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.