Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 24 aug 2016

  Lad solen skinne på din energiregning

  Fra den 1. september kl. 10.00 kan du for sidste gang ansøge om støtte til dit nye solcelleanlæg gennem den såkaldte ”solcellepulje”. Brancheforening opfordrer alle interesserede til at benytte sig af lejligheden nu, mens støttemuligheden stadig er til stede.
 • 19 aug 2016

  Trepartsaftalen er et skridt på vejen til at sikre flere faglærte

  Det er lykkedes at sikre, at virksomheder, der i dag ikke bidrager nok til at uddanne lærlinge, skal betale mere. Samtidig får de virksomheder, som uddanner mange lærlinge, et lille skulderklap. Det glæder TEKNIQ.
 • 17 aug 2016

  Installationsbranchen dropper i stigende grad AMU-kurser

  Private kursusudbydere har overhalet de offentlige AMU-kurser, når danske installationsvirksomheder efteruddanner deres medarbejdere. Ifølge TEKNIQ skyldes udviklingen bl.a., at skolerne ikke udbyder de ønskede AMU-kurser, samt at kurserne jævnligt aflyses med kort varsel.
 • 12 aug 2016

  Folketinget sender Rigsrevisionen efter energiselskabernes milliardopkrævninger

  Folketinget har bedt Rigsrevisionen om at endevende energiselskabernes energispareordning. Ordningen løb sidste år op i 1,6 milliarder kroner, som opkræves direkte på forbrugernes energiregninger.
 • 09 aug 2016

  Antallet af lærlinge i praktik er det højeste i fem år

  Antallet af unge, der får en praktikplads i installationsbranchen, er det højeste siden 2012. 5.000 elever er nu i lære i den voksende, tekniske branche. Fremragende, lyder det fra TEKNIQ.
 • 13 jul 2016

  Ny installationsbekendtgørelse nu på plads

  Myndighederne har lyttet til branchen og imødekommet centrale ændringsforslag fra bl.a. TEKNIQ.
 • 11 jul 2016

  Brug for bedre kontrol af energispareordning

  Det er utilfredsstillende, at hver tredje stikprøve viser fejl i de energibesparelser, som får støtte fra Energispareordningen. Sådan lyder meldingen fra brancheorganisationen TEKNIQ, der opfordrer til, at kontrollen med ordningen forbedres.
 • 11 jul 2016

  Hårdere kamp om arbejdskraften

  Hele 18 procent af de danske installationsvirksomheder har forgæves forsøgt at rekruttere arbejdskraft i april måned. Ifølge brancheforeningen TEKNIQ er det de første tegn på, at der bliver stadig større behov for faglærte i takt med, at der atter kommer gang i økonomien.
 • 07 jul 2016

  Minister har lyttet: Installationsbekendtgørelsen træder først i kraft 1. juli, 2017

  I et svar til TEKNIQ oplyser Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen, at han bakker op om TEKNIQs anbefaling vedrørende den nye installationsbekendtgørelse.
 • 01 jul 2016

  Mærkningsordning overlever

  Dråbemærket så ud til at forsvinde som del af en regelændring for byggevarer, der er i kontakt med drikkevand. Efter ønske fra bl.a. TEKNIQ overlever mærkningen nu alligevel - omend i frivillig form.
 • 29 jun 2016

  Statsstøttet varm luft for de få

  Regeringens nye støtteordning til udbredelse af varmepumper vil ifølge brancheorganisationen TEKNIQ komme til at fungere som statsstøtte til udvalgte teknologier og forretningsmodeller.


Senest opdateret 06-01-2016

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.