Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 13 jul 2016

  Ny installationsbekendtgørelse nu på plads

  Myndighederne har lyttet til branchen og imødekommet centrale ændringsforslag fra bl.a. TEKNIQ.
 • 11 jul 2016

  Brug for bedre kontrol af energispareordning

  Det er utilfredsstillende, at hver tredje stikprøve viser fejl i de energibesparelser, som får støtte fra Energispareordningen. Sådan lyder meldingen fra brancheorganisationen TEKNIQ, der opfordrer til, at kontrollen med ordningen forbedres.
 • 11 jul 2016

  Hårdere kamp om arbejdskraften

  Hele 18 procent af de danske installationsvirksomheder har forgæves forsøgt at rekruttere arbejdskraft i april måned. Ifølge brancheforeningen TEKNIQ er det de første tegn på, at der bliver stadig større behov for faglærte i takt med, at der atter kommer gang i økonomien.
 • 07 jul 2016

  Minister har lyttet: Installationsbekendtgørelsen træder først i kraft 1. juli, 2017

  I et svar til TEKNIQ oplyser Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen, at han bakker op om TEKNIQs anbefaling vedrørende den nye installationsbekendtgørelse.
 • 01 jul 2016

  Mærkningsordning overlever

  Dråbemærket så ud til at forsvinde som del af en regelændring for byggevarer, der er i kontakt med drikkevand. Efter ønske fra bl.a. TEKNIQ overlever mærkningen nu alligevel - omend i frivillig form.
 • 29 jun 2016

  Statsstøttet varm luft for de få

  Regeringens nye støtteordning til udbredelse af varmepumper vil ifølge brancheorganisationen TEKNIQ komme til at fungere som statsstøtte til udvalgte teknologier og forretningsmodeller.
 • 27 jun 2016

  Stor stigning i antallet af vvs-energi-lærlinge

  De første fire måneder af 2016 er der blevet indgået mere end 20 procent flere uddannelsesaftaler på vvs-energiuddannelsen. Stigningen viser ifølge TEKNIQ, at vvs-branchen både er i fremdrift og klar til at løfte sin del af opgaven, når det gælder om at sikre tilstrækkelig med kvalificeret arbejdskraft de kommende år.
 • 24 jun 2016

  Sundt drikkevand skal være synligt – tak!

  Nye regler vil ifølge TEKNIQ gøre det sværere for forbrugerne at gennemskue, om deres installationer er med til at sikre sundt drikkevand.
 • 22 jun 2016

  Hæderlig start på 2016 for installationsbranchen

  Omsætningen i installationsbranchen er i første kvartal af 2016 steget med 4,8 procent i forhold til det tilsvarende kvartal sidste år. I brancheorganisationen TEKNIQ er man tilfreds med udviklingen, selv om der stadig er lang vej til jubelåret i 2008.
 • 21 jun 2016

  TV-reklamer sættes ind i kampen om flere lærlinge

  TEKNIQ indleder en reklamekampagne som er starten til at ændre opfattelsen af vvs-energiuddannelsen. Målgruppen er unge og dem, der påvirker deres valg af uddannelse.
 • 14 jun 2016

  Et skridt i den (energi)rigtige retning

  Klimarådets anbefalinger om at reducere afgifterne på el er en fornuftig vej at gå, hvis der skal sættes yderligere gang i den grønne omstilling. Sådan lyder meldingen fra brancheorganisationen TEKNIQ.
 • 08 jun 2016

  Installatører vil have endnu flere lærlinge

  21 procent af de danske installationsvirksomheder planlægger at ansætte flere lærlinge i 2016. Dermed viser installatørerne ifølge TEKNIQ, at de også fremadrettet er klar til at sikre en stadig strøm af ny, kvalificeret arbejdskraft – men andre brancher må også løfte deres del af opgaven.
 • 02 jun 2016

  TEKNIQ på vej til Folkemødet

  TEKNIQ inviterer til debat om alt fra arbejdsmarkedet til curlingbørn på G3 i Allinge Havn den 16. til 19. juni, når den store festival for alle politisk interesserede afholdes på Bornholm for sjette gang.
 • 30 maj 2016

  Installatører advarer: Vi mangler arbejdskraft

  De danske el- og vvs-installatører oplever, at det er blevet sværere at rekruttere arbejdskraft de seneste år.


Senest opdateret 06-01-2016

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.