Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 06 dec 2016

  Elektrikeruddannelsen klarer sig uden at være en fordelsuddannelse

  Til trods for at installationsbranchen allerede i dag ligger helt i top, når det gælder om at skaffe lærepladser, og trods de kommende års behov for flere elektrikere, kan elektrikeruddannelsen ikke leve op til de kriterier, der skal opfyldes for at blive godkendt som ”fordelsuddannelse”.
 • 30 nov 2016

  Solcelleparker falder 25 procent i pris

  Solcellerne er nu blevet en stærk konkurrent til havvindmøllerne.
 • 29 nov 2016

  Positive forventninger i installationsbranchen

  Installationsbranchen har positive forventninger til de kommende tre måneder. Samtidig understreger brancheorganisationen TEKNIQ, at man er godt i gang med en række tiltag, der skal sikre den nødvendige arbejdskraft de kommende år.
 • 28 nov 2016

  Nyt trekløver forpligtet til at satse på vækst

  Brancheorganisationen TEKNIQ glæder sig over, at Danmark har fået en ny regering, som har forpligtet sig til at satse på vækst.
 • 27 nov 2016

  Væksten i nye praktikpladser fortsætter

  Installationsbranchen slår fortsat rekord i at oprette nye uddannelsesaftaler til elektrikere og vvs-energilærlinge.
 • 24 nov 2016

  Nye krav til installationer giver bedre bygninger

  Mere præcise regler øger fokus på tekniske installationer. Det glæder brancheorganisationen TEKNIQ. Men der mangler stadig en erstatning for de obligatoriske serviceeftersyn, som sikrer et lavt energiforbrug og høj komfort i bygningerne.
 • 22 nov 2016

  Elbranchen rykker ind i fitnesscentrene

  Dansk El-Forbund og TEKNIQ Installatørernes Organisation tager alternative løsninger i brug for at gøre opmærksom på de mange muligheder, elbranchen rummer. Onsdag den 23. november skyder de en ny omgang af kampagnen ”Bag Facaden” i gang, denne gang med film i en lang række af landets fitnesscentre.
 • 18 nov 2016

  Tak for finanslov – videre til vækstforhandlinger

  TEKNIQ Installatørernes Organisations kommentar til den ny finanslov:
 • 18 nov 2016

  PSO-afskaffelse er godt nyt for dansk erhvervsliv

  Beslutningen om at sløjfe den omstridte PSO-afgift er ifølge brancheorganisationen TEKNIQ et vigtigt skridt mod at styrke dansk erhvervsliv.
 • 17 nov 2016

  Varm luft på ulige vilkår

  Statslige støttekroner skal give fem udvalgte virksomheder mulighed for at tilbyde deres kunder varmepumper på abonnement. Brancheorganisationen TEKNIQ kalder ordningen konkurrenceforvridende og forfejlet.
 • 16 nov 2016

  Klamphuggere har gyldne tider

  Det står skidt til i flere og flere bygninger i Danmark. Når de autoriserede el- og vvs-installatører besøger kunderne, opdager de en stigende mængde af ulovligt udført arbejde.
 • 02 nov 2016

  Sæt solcellerne fri

  Danmark skal i fremtiden være førende inden for vedvarende energi. Det kræver en national køreplan for solceller og bedre rammebetingelser for branchen. Derfor sætter Dansk Solcelleforening og TEKNIQ politisk fokus på solcellerne på konferencen ”Sæt solcellerne fri”.
 • 01 nov 2016

  Erhvervslivet har brug for en klar retning

  Hos TEKNIQ ærgrer man sig over, at det har været nødvendigt at udskyde forhandlingerne om den storstilede 2025-plan. Uden en hurtig og målrettet indsats for bl.a. at sikre den nødvendige arbejdskraft, risikerer vi at sakke yderligere bagud i forhold til vore nabolande.
 • 28 okt 2016

  Installatørerne har de mest positive forventninger i byggeriet

  El- og vvs-virksomhederne ser lyst på fremtiden – både når det gælder omsætning og beskæftigelse.
 • 26 okt 2016

  Installationsbranchen fortsætter kraftig vækst i nye lærepladser

  Branchen har på 12 måneder haft en bemærkelsesværdig stor stigning i antallet af lærepladser.
 • 21 okt 2016

  Jobvæksten fortsætter

  Netop offentliggjorte beskæftigelsestal viser, at det danske arbejdsmarked fortsatte med at skabe nye job i august. Installationsbranchen er en del af lokomotivet.
 • 13 okt 2016

  Behov for bedre dialog med kommunen om flygtninge

  Kun 16 procent af virksomhederne i installationsbranchen er inden for seneste år blevet kontaktet af deres lokale kommune med henblik på at ansætte en flygtning.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.