Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 28 sep 2016

  Installationsbranchen i front med praktikpladser

  De tekniske installationsvirksomheder opretter stadig flere praktikpladser, mens der er indgået seks pct. færre uddannelsesaftaler for alle erhvervsuddannelser inden for det seneste år.
 • 16 sep 2016

  Flere lærlinge og større fokus på karriereudvikling skal løse installatørers rekrutteringsproblemer

  Kampen om arbejdskraft vokser de kommende år, men de danske installatører har løsningerne klar. Ifølge en medlemsundersøgelse fra TEKNIQ skal flere lærlinge samt fastholdelse og karriereudvikling af medarbejderne være med til at imødekomme det stigende antal opgaver, der venter.
 • 07 sep 2016

  Flere vvs’ere på vej

  Langt flere har søgt ind på vvs-energiuddannelsen i år i forhold til sidste år. Et resultat, der glæder TEKNIQ. Samtidig fastholder elektrikeruddannelsen sin status som en af de mest populære erhvervsuddannelser.
 • 01 sep 2016

  Rekordmange får læreplads

  Godt nyt til dem, der skal i lære som elektriker eller vvs-energispecialist.
 • 30 aug 2016

  2025: Flere i arbejde er nøglen til vækst

  En ambitiøs håndsrækning til dansk økonomi. TEKNIQ glæder sig særligt over de initiativer, som sikrer erhvervslivet den nødvendige arbejdskraft til ny vækst.
 • 24 aug 2016

  Lad solen skinne på din energiregning

  Fra den 1. september kl. 10.00 kan du for sidste gang ansøge om støtte til dit nye solcelleanlæg gennem den såkaldte ”solcellepulje”. Brancheforening opfordrer alle interesserede til at benytte sig af lejligheden nu, mens støttemuligheden stadig er til stede.
 • 19 aug 2016

  Trepartsaftalen er et skridt på vejen til at sikre flere faglærte

  Det er lykkedes at sikre, at virksomheder, der i dag ikke bidrager nok til at uddanne lærlinge, skal betale mere. Samtidig får de virksomheder, som uddanner mange lærlinge, et lille skulderklap. Det glæder TEKNIQ.
 • 17 aug 2016

  Installationsbranchen dropper i stigende grad AMU-kurser

  Private kursusudbydere har overhalet de offentlige AMU-kurser, når danske installationsvirksomheder efteruddanner deres medarbejdere. Ifølge TEKNIQ skyldes udviklingen bl.a., at skolerne ikke udbyder de ønskede AMU-kurser, samt at kurserne jævnligt aflyses med kort varsel.
 • 12 aug 2016

  Folketinget sender Rigsrevisionen efter energiselskabernes milliardopkrævninger

  Folketinget har bedt Rigsrevisionen om at endevende energiselskabernes energispareordning. Ordningen løb sidste år op i 1,6 milliarder kroner, som opkræves direkte på forbrugernes energiregninger.
 • 09 aug 2016

  Antallet af lærlinge i praktik er det højeste i fem år

  Antallet af unge, der får en praktikplads i installationsbranchen, er det højeste siden 2012. 5.000 elever er nu i lære i den voksende, tekniske branche. Fremragende, lyder det fra TEKNIQ.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.