Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 20 apr 2017

  Treårig overenskomst giver arbejdsro

  Hos brancheorganisationen TEKNIQ er der tilfredshed med, at 600.000 privatansatte i dag har stemt ja til en ny overenskomst, som balancerer hensynet til både virksomheder og medarbejdere.
 • 11 apr 2017

  Første skridt på vejen mod en bedre energispareordning

  Hos TEKNIQ er der tilfredshed med, at kontrollen med energispareindsatsen nu styrkes. Men samtidig opfordrer man til fortsat at arbejde på en gennemgribende ændring af energispareordningen.
 • 05 apr 2017

  Det er tid til at gøre op med det dårlige indeklima

  Trods mange års politiske løfter og et utal af undersøgelser må danske skoleelever stadig trækkes med dårligt indeklima. Det bekræftes af en ny undersøgelse fra DTU Byg, som får brancheorganisationen TEKNIQ til at kræve øjeblikkelig handling.
 • 27 mar 2017

  Fremgangen fortsætter i installationsbranchen

  For tredje år i træk kunne installationsbranchen i 2016 glæde sig over fremgang i både omsætning og beskæftigelse. En vækst, der forventes at fortsætte i 2017 og 2018. Det viser en helt ny markedsanalyse fra brancheorganisationen TEKNIQ.
 • 20 mar 2017

  Andelen af unge der vælger en erhvervsuddannelse er kun steget beskedent

  18,5 procent af de unge, som i 2017 forlader folkeskolen efter 9. og 10. klasse, har valgt at fortsætte på en erhvervsuddannelse. Dermed er det stort set den samme andel af de unge, der starter en EUD, som de forudgående to år. Hos TEKNIQ ærgrer man sig over, at ikke flere vælger erhvervsskolerne til og understreger behovet for at forsætte arbejdet med at øge kendskabet til erhvervsuddannelserne.
 • 17 mar 2017

  Forhandlingerne om ny vvs-overenskomst er strandet

  Forhandlingerne mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ er endegyldigt brudt sammen. Det skyldes først og fremmest uenigheder om vvs-overenskomstens akkordsystem. Parterne er nu sendt hjem og afventer et mæglingsforslag fra forligsmanden.
 • 17 mar 2017

  Positivt at VE-godkendelsesordning videreføres

  Brancheorganisationen TEKNIQ bakker op om energiministerens beslutning om at fortsætte VE-godkendelsesordningen og samtidig fokusere på at styrke installatørernes kompetencer inden for varmepumper.
 • 06 mar 2017

  Forlig om elektrikeroverenskomsten

  I dag mandag den 6. marts er TEKNIQ Installatørernes Organisation og Dansk El-Forbund blevet enige om en fornyelse af elektrikeroverenskomsten.
 • 28 feb 2017

  Fornuftige grønne tanker fra vismænd

  De Miljøøkonomiske vismænd anbefaler i ny rapport, at elafgiften reduceres. En udmelding, som ifølge TEKNIQ kan være med til at sætte yderligere gang i den grønne omstilling.
 • 24 feb 2017

  Rekordvækst i antallet af lærlinge i installationsbranchen

  2016 blev rekordår for antallet af indgåede uddannelsesaftaler i installationsbranchen. I forhold til året før ansatte branchens virksomheder 17 procent flere lærlinge og ligger derfor fortsat helt i top, når det gælder antallet af lærlinge per faglærte. Det glæder brancheorganisationen TEKNIQ.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.