Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 21 okt 2016

  Jobvæksten fortsætter

  Netop offentliggjorte beskæftigelsestal viser, at det danske arbejdsmarked fortsatte med at skabe nye job i august. Installationsbranchen er en del af lokomotivet.
 • 13 okt 2016

  Behov for bedre dialog med kommunen om flygtninge

  Kun 16 procent af virksomhederne i installationsbranchen er inden for seneste år blevet kontaktet af deres lokale kommune med henblik på at ansætte en flygtning.
 • 06 okt 2016

  TEKNIQ opjusterer vækstskøn

  Et overraskende stærkt første halvår får TEKNIQ til at opjustere forventningerne til væksten i installationsbranchen.
 • 30 sep 2016

  Nu får hele Danmark kortere vej til erhvervsuddannelser

  Fra sommeren 2017 får unge i hele landet bedre mulighed for at uddanne sig til elektriker eller vvs-energispecialist. Installatørernes organisation, TEKNIQ, glæder sig over, at ministeren har lyttet til de faglige udvalgs anbefalinger om det kommende uddannelsesudbud, som giver færre sorte huller på danmarkskortet.
 • 28 sep 2016

  Installationsbranchen i front med praktikpladser

  De tekniske installationsvirksomheder opretter stadig flere praktikpladser, mens der er indgået seks pct. færre uddannelsesaftaler for alle erhvervsuddannelser inden for det seneste år.
 • 16 sep 2016

  Flere lærlinge og større fokus på karriereudvikling skal løse installatørers rekrutteringsproblemer

  Kampen om arbejdskraft vokser de kommende år, men de danske installatører har løsningerne klar. Ifølge en medlemsundersøgelse fra TEKNIQ skal flere lærlinge samt fastholdelse og karriereudvikling af medarbejderne være med til at imødekomme det stigende antal opgaver, der venter.
 • 07 sep 2016

  Flere vvs’ere på vej

  Langt flere har søgt ind på vvs-energiuddannelsen i år i forhold til sidste år. Et resultat, der glæder TEKNIQ. Samtidig fastholder elektrikeruddannelsen sin status som en af de mest populære erhvervsuddannelser.
 • 01 sep 2016

  Rekordmange får læreplads

  Godt nyt til dem, der skal i lære som elektriker eller vvs-energispecialist.
 • 30 aug 2016

  2025: Flere i arbejde er nøglen til vækst

  En ambitiøs håndsrækning til dansk økonomi. TEKNIQ glæder sig særligt over de initiativer, som sikrer erhvervslivet den nødvendige arbejdskraft til ny vækst.
 • 24 aug 2016

  Lad solen skinne på din energiregning

  Fra den 1. september kl. 10.00 kan du for sidste gang ansøge om støtte til dit nye solcelleanlæg gennem den såkaldte ”solcellepulje”. Brancheforening opfordrer alle interesserede til at benytte sig af lejligheden nu, mens støttemuligheden stadig er til stede.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.