Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 19 sep 2017

  Arbejdsmiljøet er et fælles ansvar

  Hos TEKNIQ er der tilfredshed med, at Arbejdstilsynet indfører en ny tilsynsmetode i byggeriet. Det er tiltrængt, at der nu bliver bedre tilsyn med bygherrernes ansvar.
 • 07 sep 2017

  Ser frem til en helt ny energispareordning

  Det er nødvendigt at begynde forfra og skabe en energispareordning, der er enkel, gennemsigtig og markedsorienteret. Sådan lyder reaktionen fra TEKNIQ oven på en ny rapport fra Rigsrevisionen, som retter en skarp kritik mod kontrollen af den nuværende ordning.
 • 31 aug 2017

  Et benspænd for den grønne omstilling

  Hos brancheorganisationen TEKNIQ er man helt uforstående over udsigten til, at fremtidens boligjobordning udelukkende målrettes serviceydelser.
 • 30 aug 2017

  Erhvervsudspil: Visioner haves – konkrete initiativer efterlyses

  Der er flere gode takter i regeringens erhvervs- og iværksætterudspil. Men ifølge TEKNIQ Installatørernes Organisation er der brug for flere konkrete initiativer for at nedbringe de administrative byrder.
 • 30 aug 2017

  Offentlig vækst kan koste dyrt for erhvervslivet

  Hos TEKNIQ advarer man mod at lade de offentlige udgifter vokse yderligere. I stedet bør man rette blikket mod det, der primært er med til at skabe og fastholde den økonomiske fremgang – bedre vilkår for dansk erhvervsliv.
 • 29 aug 2017

  Vigtigt skridt til at gøre det mere attraktivt at arbejde

  Hos TEKNIQ er man tilfreds med regeringens skatteudspil, der vil gøre det muligt for mange danskere at få mere ud af deres lønkroner. Der er dog stadig behov for flere initiativer, hvis arbejdsstyrken skal øges tilstrækkeligt.
 • 28 aug 2017

  Installatører har brug for flere vvs-energilærlinge

  Erhvervsskolerne er støvsuget for vvs-energilærlinge på et tidspunkt, hvor der for alvor er behov for dygtig faglært arbejdskraft.
 • 15 aug 2017

  BoligJobordning skal fortsat have en grøn profil

  Ordningen bør understøtte de danske boligejeres investeringer i vedvarende energiløsninger og energibesparelser i egne boliger. Det er meldingen fra TEKNIQ.
 • 14 aug 2017

  Velkomment nyt lys på solcellerne

  Ifølge TEKNIQ er det positivt, at minister nu vil genoverveje fremtidens solcelleordning.
 • 07 aug 2017

  Brug pæren inden du roder med el

  En ny svensk undersøgelse viser, at selv mindre elulykker kan give varige nerveskader. Ifølge TEKNIQ understreger det vigtigheden af at konsultere en elinstallatør, inden man kaster sig ud i gør det selv-projekter.
 • 26 jul 2017

  Boligejerne har brug for en økonomisk gulerod

  Der er behov for en økonomisk gulerod, hvis boligejerne fortsat skal energieffektivisere deres huse. Om det skal være i form af BoligJobordningen eller en anden økonomisk incitamentsordning, er underordnet, mener TEKNIQ.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.