Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 16 jul 2018

  Installatører klar til at tage endnu flere lærlinge

  De danske el- og vvs-installationsvirksomheder begynder at kunne mærke effekten af manglen på arbejdskraft. Men samtidig er branchen klar med løsningerne, som blandt andet omfatter ansættelse af endnu flere lærlinge og ufaglærte.
 • 12 jul 2018

  Er du klar, når vandet kommer?

  Mens solen stadig bager, er skybrudssikring måske ikke lige det, der står først i boligejernes bevidsthed. Men ifølge TEKNIQ er der god grund til at forberede sig på effekterne af de vandmængder, som før eller siden slippes løs over husenes tage.
 • 29 jun 2018

  Gode grønne takter i nyt energiforlig – men for lidt fokus på energibesparelser

  Brancheorganisationen TEKNIQ glæder sig over, at Danmark har fået en ny energiaftale, der kan sikre den grønne omstilling. Men organisationen beklager, at energispareindsatsen er blevet nedprioriteret.
 • 27 jun 2018

  Tyve løber med varmen

  Dyre varmepumper bliver i stigende grad stjålet, både før og efter de er sat op ved danske hjem. Både boligejere og installatører opfordres til at sikre pumperne bedst muligt.
 • 26 jun 2018

  Havearbejdet ender på skadestuen

  Over 8.000 dansker kommer hvert år til skade under havearbejdet. Ifølge TEKNIQ kan en stor del af ulykkerne forebygges ved ganske almindelig sund fornuft.
 • 20 jun 2018

  Stadig stigende beskæftigelse i installationsbranchen

  Fire år med vækst giver nu el- og vvs-virksomheder udfordringer med at rekruttere tilstrækkeligt med medarbejdere.
 • 19 jun 2018

  Mangel på elektrikere

  Hos TEKNIQ genkender man billedet af, at det er blevet sværere for elinstallationsvirksomhederne at rekruttere de nødvendige, faglærte medarbejdere. Men samtidig er virksomhederne blevet bedre til at løse rekrutteringsudfordringerne.
 • 13 jun 2018

  Ros til Aarhus Kommune for nyt P-pladsforsøg

  Aarhus Kommune har søgt om tilladelse til et nyt toårigt forsøg, der skal gøre det nemmere for håndværkerne at parkere i Aarhus. TEKNIQ og de midtjyske installatører hilser initiativet velkomment.
 • 12 jun 2018

  Politisk aftale er et velkomment puf hen mod erhvervsskolerne

  En bred politisk aftale om blandt andet at gøre håndværk og design til et obligatorisk fag i folkeskolens ældste klasser er ifølge TEKNIQ et vigtigt signal om, at man tager udfordringerne med at skaffe flere faglærte alvorligt.
 • 07 jun 2018

  Nye konkurstal er tegn på dynamisk installationsbranche

  Mens byggebranchen som helhed oplever en stigning i antallet af konkurser, er billedet ifølge TEKNIQ mere broget i de danske el- og vvs-virksomheder.
 • 29 maj 2018

  Debatindlæg: Erhvervsskolerne skal være det naturlige valg

  Regeringen og Dansk Folkepartis forslag om at gøre håndværk og design til et obligatorisk fag i folkeskolens ældste klasser er et vigtigt signal om, at man tager udfordringerne med at skaffe flere faglærte alvorligt. Nu er det ifølge TEKNIQ vigtigt, at de gode tanker også bliver til konkret handling, der kan sikre en tiltrængt holdningsændring blandt både elever, forældre og vejledere.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.