Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 17 nov 2017

  Installatørerne glæder sig over udsigten til nye gasregler

  TEKNIQ byder moderniseringen af de gamle gasregler velkommen, men er samtidig bekymret over udsigten til, at mærkningskravet til gasprodukter helt kan forsvinde.
 • 15 nov 2017

  Stort behov for boligjobordning med både grønt og sort fokus

  En boligjobordning, der også omfatter fradrag for både arbejdsløn og materialer i forbindelse med håndværksarbejde, er en nødvendighed for at støtte den grønne omstilling og reducere det sorte arbejde. Det konkluderer to nye undersøgelser fra TEKNIQ.
 • 14 nov 2017

  Installationsbranchen byder den digitale virkelighed velkommen

  De danske el- og vvs-installatører er klar over, at nye teknologier kommer til at udfordre og forandre branchen. Og de er mere end godt i gang med at digitalisere de interne arbejdsgange. Det viser en ny medlemsundersøgelse fra TEKNIQ.
 • 13 nov 2017

  Ny politisk aftale er en god nyhed for den grønne omstilling

  Afgiften på elvarme nedsættes som led i den nye erhvervspakke, som regeringen, Dansk Folkeparti og De Radikale netop har indgået. Brancheorganisationen TEKNIQ hilser aftalen velkommen, da den vil sætte yderligere skub i den grønne omstilling.
 • 02 nov 2017

  Svag fremgang i indtjeningen for installationsbranchen

  I de fleste installationsvirksomheder følges indtjeningen pænt med den øgede aktivitet i branchen. Det viser helt nye tal fra TEKNIQ.
 • 29 okt 2017

  En vigtig styrkelse af efteruddannelsessystemet

  TEKNIQ hilser den nye trepartsaftale om fremtidens efteruddannelsessystem velkommen. Samtidig understreger man behovet for løbende at styrke kompetencerne hos den danske arbejdsstyrke.
 • 18 okt 2017

  Klamphuggeriet når nye højder

  77 procent af de danske el- og vvs-installatører har inden for de seneste 12 måneder haft opgaver, hvor de har måttet udbedre arbejde, der efter deres vurdering var udført af en uautoriseret håndværker. TEKNIQ advarer mod de alvorlige konsekvenser, klamphuggeriet kan få, både for boligejernes sikkerhed og økonomi.
 • 11 okt 2017

  God fornuft i at oprette lånepulje til udskiftning af oliefyr

  Hos TEKNIQ er man positiv overfor Dansk Folkepartis overvejelser om at genfremsætte forslag om en støtteordning for de boligejere, der vil droppe oliefyret.
 • 10 okt 2017

  Installationsbranchen fortsætter fremgangen

  I første halvdel af 2017 har de danske el- og vvs-installatører oplevet en stabil stigning i omsætningen. Men danskernes kendskab til branchen skal være større, og derfor søsætter TEKNIQ i dag en landsdækkende brandingkampagne.
 • 05 okt 2017

  Solen skinner så småt på små solcelleanlæg

  Ny politisk aftale om at afsætte 105 mio. kroner til mindre solcelleprojekter er ifølge TEKNIQ et positivt signal, som man håber kan blive begyndelsen på mere stabile rammebetingelser for hele solcellemarkedet.
 • 03 okt 2017

  Nu skal Folketinget i arbejdstøjet

  Et nyt folketingsår er netop skudt i gang. TEKNIQ opfordrer Folketinget til at fokusere på en af nutidens største udfordringer: Manglen på faglært arbejdskraft.
 • 27 sep 2017

  En lille solstrålehistorie for dansk energipolitik

  Hos TEKNIQ er der tilfredshed med den nye politiske aftale, der sikrer, at man fremover vil dele sol og vind lige gennem teknologineutrale udbud. Særligt noterer man sig, at solceller nu får mulighed for at blive en vigtig del af fremtidens energisystem.
 • 19 sep 2017

  Arbejdsmiljøet er et fælles ansvar

  Hos TEKNIQ er der tilfredshed med, at Arbejdstilsynet indfører en ny tilsynsmetode i byggeriet. Det er tiltrængt, at der nu bliver bedre tilsyn med bygherrernes ansvar.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.