Pressemeddelelser

Læs TEKNIQs pressemeddelelser.

Du kan også abonnere på TEKNIQs pressemeddelelser, så de bliver leveret direkte i din indbakke.

Leder du efter pressemeddelelser, der er mere end to måneder gamle, så kig i vores arkiv.

 • 22 jun 2017

  Installatører har svært ved at skaffe arbejdskraft

  De danske installationsvirksomheder oplever i stigende grad, at det er en udfordring at skaffe medarbejdere. Det viser en ny medlemsundersøgelse fra TEKNIQ.
 • 13 jun 2017

  Brug for at styrke AMU

  Dansk El-Forbund og TEKNIQ opfordrer regeringen til at styrke AMU og samtidig fastholde kompetencefondenes centrale rolle.
 • 07 jun 2017

  Klimarådets anbefalinger er sund fornuft

  Der er brug for at spare på energiforbruget i de eksisterende bygninger, hvis Danmark skal nå sine CO2-mål. Derfor glæder det TEKNIQ, at Klimarådet i et nyt forslagskatalog blandt andet anbefaler energirenovering af landets boliger.
 • 01 jun 2017

  Energispareordningens troværdighed er på spil

  Det halter tilsyneladende stadig alvorligt med energiselskabernes kontrol af indberetninger om og udbetalinger af tilskud til energibesparende foranstaltninger. Ifølge TEKNIQ er der brug for at stramme op med det samme, hvis ikke forbrugerne helt skal miste tilliden til ordningen.
 • 30 maj 2017

  Der er brug for konkrete vækstinitiativer

  Hos TEKNIQ er der tilfredshed med, at regeringen fastholder vækstambitionerne i sin 2025-plan. Men man efterlyser flere konkrete initiativer, hvis målene skal nås.
 • 24 maj 2017

  Der er brug for flere elever på vvs-energiuddannelsen

  Installationsbranchen fører stadig an, når det gælder om at tilbyde lærepladser. Det viser nye tal fra Undervisningsministeriet. Men især på vvs-området er der ifølge TEKNIQ brug for langt flere nye elever, hvis det fremtidige behov for faglært arbejdskraft skal dækkes.
 • 22 maj 2017

  Solceller igen mål for politisk slingrekurs

  Varslede regelændringer skævvrider ifølge TEKNIQ den grønne omstilling og kan endnu en gang skabe stor usikkerhed på solcellemarkedet.
 • 17 maj 2017

  Installationsbranchen skal være teknologisk frontløber

  En række nye teknologier vil skabe nye muligheder for vækst i installationsbranchen og i resten af Danmark. Det viser en ny fælles rapport, der er udarbejdet af analysehuset Qvartz for fire organisationer fra lønmodtager- og arbejdsgiversiden, der tegner installationsbranchen.
 • 04 maj 2017

  Færre installatører går konkurs

  Fra januar til april 2017 er 24 installationsvirksomheder gået konkurs. Det er 19 færre konkurser end samme periode sidste år, og det betyder, at installationsbranchens nøgletal nu peger i samme retning, lyder det fra brancheorganisationen TEKNIQ.
 • 27 apr 2017

  Stor tilfredshed med EUX-elektrikeruddannelsen

  Hovedparten af EUX-elektrikerlærlingene er enten tilfredse eller meget tilfredse med uddannelsen. Det viser en ny undersøgelse fra TEKNIQ og Dansk El-Forbund.
 • 26 apr 2017

  Positiv udvikling i installationsbranchen

  Danmarks Statistiks konjunkturbarometre bekræfter, at det går fornuftigt fremad i installationsbranchen.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.