Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

anb@tekniq.dk

7741 1566


Glæde over grønt fradrag

Regeringen, Dansk Folkeparti, Alternativet, Socialistisk Folkeparti og De Konservative har indgået en bred aftale om den nye, grønne BoligJob-ordning, der gælder i 2016 og 2017.

- Vi støtter helhjertet ideen om en grøn ordning, der er målrettet vedvarende energi og energieffektiviseringer, siger adm. direktør Niels Jørgen Hansen, erhvervsorganisationen TEKNIQ, talerør for 3.000 installatører.

- Vi glæder os over, at rammerne nu er lagt for de næste to år. Nu kan vi gå i gang med at informere boligejerne om hvilke investeringer i energiforbedringer og grøn omstilling, som udløser et fradrag, siger Niels Jørgen Hansen.

- Som i dag gives fradraget kun til selve arbejdet, ikke til materialerne. Det er ærgerligt, fordi de investeringer, man ønsker at fremme, er materialetunge. Effekten havde været større, hvis fradraget også omfattede materialer, siger Niels Jørgen Hansen.

- Nu tager vi fat på arbejdet og går i gang med at få det bedste ud af den nye, grønne ordning, som kan få flere danskere til at bidrage til den grønne omstilling, siger Niels Jørgen Hansen.

Niels Jørgen Hansen træffes på telefon 40 74 43 60

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.