Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

anb@tekniq.dk

7741 1566


Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Kampagne skal skaffe flere dygtige unge til vvs-branchen

Blik- og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ Installatørernes Organisation går i offensiven for at øge søgningen til vvs-energiuddannelsen, og både film og Facebook tages i brug for at få flere til at ’joine fremtidens klimahelte’.

Vores dagligdag skabes af vvs’ere. De sørger for vand i hanen og varme i radiatoren. Men branchen har også meget andet at byde på – lige fra intelligent styring af vores hjem til avancerede energiløsninger. Der er med andre ord tale om en branche i konstant udvikling, som har brug for en stadig strøm af dygtige nye faglærte.

Derfor intensiverer Blik- og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ og nu deres fælles kampagne, som skal trække flere unge til vvs-energiuddannelsen.

Kampagnen vil i denne omgang bestå af både Facebook-annoncer, konkurrencer og en relancering af filmen ’Join fremtidens klimahelte’. Filmen vil bl.a. blive vist på skærme i fitnesscentre i Viborg og Nykøbing Falster, hvor de lokale erhvervsskoler har tilføjet netop vvs-energiuddannelsen til deres udvalg af erhvervsuddannelser.

”Det er vigtigt for os at nå ud til de potentielle unge vvs-energilærlinge, der hvor de befinder sig, og at vise både dem, deres forældre og landets studievejledere, at vvs-branchen er meget andet og mere end toiletter og vandhaner,” siger Max Meyer, forbundsformand i Blik- og Rørarbejderforbundet.

Sammen med TEKNIQ har de været med til at forny vvs-energiuddannelsen.

”Installationsbranchen har brug for den højt kvalificerede arbejdskraft, der uddannes på erhvervsskolerne. Det gælder ikke mindst vvs-energiuddannelsen, som gør de unge klar til et arbejde, hvor de på mange måder kommer til at præge alt fra vores boliger til den grønne omstilling. De nyuddannede kan byde ind med den nyeste viden og en frisk indgang til faget, som kan være med til at løfte hele branchen,” siger adm. direktør i TEKNIQ, Niels Jørgen Hansen.

Kampagnen kører i denne omgang fra mandag den 23. januar og frem til 1. marts.


Besøg kampagnens Facebookside

Besøg vvs-energiuddannelsens officielle hjemmeside

Se kampagnefilmen her:

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.