Ros til Aarhus Kommune for nyt P-pladsforsøg

Aarhus Kommune har søgt om tilladelse til et nyt toårigt forsøg, der skal gøre det nemmere for håndværkerne at parkere i Aarhus. TEKNIQ og de midtjyske installatører hilser initiativet velkomment.

Aarhus Kommune har bedt Transportministeriet om tilladelse til et toårigt forsøg om særlige p-pladser til håndværkere. Det får ros fra TEKNIQ og de midtjyske installatører.

”Vi har i flere år slået til lyd for, at der burde oprettes særlige p-pladser til håndværkere, ligesom der i dag er særlige p-pladser til handicappede,” siger Kaj Dahl Andersen, direktør, Aarhus VVS A/S.

Virksomhederne har i stigende grad svært ved at finde ledige parkeringspladser, når de skal udføre deres arbejde i Aarhus, og nogle steder er det helt umuligt at finde en ledig plads at parkere. Det koster både tid og penge for virksomhederne og deres kunder.

”Vi er glade for, at politikerne har lyttet til os, og vi vil nu krydse fingre for, at Transportministeriet godkender Aarhus Kommunes ansøgning. Det vil gøre det betydeligt lettere for håndværkerne, der nu vil have en reel chance for at nå ud til deres kunder og servicere dem”, siger Poul-Henning Vietz, elinstallatør, Vietz El-Installation A/S.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.