Simon O. Rasmussen

Simon O. Rasmussen

Underdirektør

sra@tekniq.dk 

7741 1551

God klimajul til alle – nu er det tid til at blive konkrete

TEKNIQ Arbejdsgiverne er glade for den nye klimalov og for, at den bygger på et bredt politisk flertal. Politikerne har nu sat nogle vigtige pejlemærker, som dog skal omsættes til konkret handling. Derfor skal der trækkes i arbejdstøjet og iværksættes de initiativer, der skal gøre det muligt at nå de opstillede klimamål.

En ny klimalov, der både forpligter den nuværende regering og de kommende til at fastholde ambitiøse klimamål, blev her til aften præsenteret.

Det mødes med stor tilfredshed hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

”Det er vigtigt, at der skabes sikkerhed for, at man både på kort og langt sigt arbejder for at løfte Danmark op i den klimapolitiske superliga. En ambitiøs klimaindsats skal ikke være bundet op på partifarver men på et ærligt engagement i at sikre den grønne omstilling,” siger Simon O. Rasmussen, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Han understreger dog samtidig, at det ikke er nok bare at opstille store mål og ambitioner.

”Det er den letteste del, der er overstået. Det svære bliver at gennemføre de initiativer, der skal til for at nå målene, finde de nødvendige ressourcer og være klar til i praksis at prioritere denne indsats,” siger Simon O. Rasmussen og uddyber:

”Derfor vil vi opfordre til, at man hurtigt kommer videre og begynder at snakke konkrete virkemidler, som kan omsætte de grønne ambitioner til handling. Det er vigtigt, at alle aktører bidrager til processen, ikke mindst erhvervslivet, som der bl.a. er lagt op til med de nye klimapartnerskaber. Erhvervslivet sidder med nøglen til løsningen på mange af klimaudfordringerne – og ikke mindst i forhold til energieffektivisering af bygningsmassen og elektrificering, er der store potentialer at hente,” siger Simon O. Rasmussen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.