Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

anb@tekniq.dk

7741 1566


Stor opbakning til overenskomster giver arbejdsro

Hos TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over, at de nye overenskomster nu er vedtaget med stort flertal.

De nye overenskomster på el-, vvs- og metalområdet er i dag blevet vedtaget af både arbejdsgivere og -tagere. Resultatet mødes med stor tilfredshed hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

”Der er tale om overvældende flertal til ja-siden og en flot stemmeprocent. Det viser bare, at vi er nået frem til et resultat, som imødekommer ønskerne fra begge parter,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, og uddyber:

”Resultatet giver den fornødne arbejdsro ude i virksomhederne i en svær tid, hvor der er rigeligt med andre ting at slås med. Vi har brug for samarbejde og ikke for konflikter, hvis vi skal fornuftigt ud af coronakrisen, og i den proces er de nye overenskomster et rigtig godt fundament,” siger Niels Jørgen Hansen.

Hos Fagbevægelsens Hovedorganisation har 79,8 procent stemt ja til overenskomsten. Det samme billede tegner sig på TEKNIQ Arbejdsgivernes fagområder, hvor eksempelvis 76,3 procent af elektrikerne og 81,4 procent af vvs’erne har stemt ja, mens hele 91,6 procent har stemt ja på metalområdet.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.