troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

Glæde over genåbning og håb om langsigtet plan for erhvervslivet

Danmark lukkes gradvist mere op. Men mange virksomheder vil først den kommende tid for alvor mærke følgerne af krisen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er tilfreds med statsminister Mette Frederiksens udmelding om genåbningen af Danmark. Men samtidig advarer organisationen mod at slukke for de forskellige midlertidige hjælpepakker til landets virksomheder fra den ene dag til den anden.

”Det er positivt, at vi gradvist kan vende tilbage til en mere normal hverdag. Men mange virksomheder – ikke mindst indenfor industrien – begynder nu for alvor at mærke konsekvenserne af coronakrisen. De har brug for langsigtede løsninger, hvis ikke vi skal se en voksende bølge af konkurser det næste halve år,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

”En stor del af virksomhederne har haft opgaver, som har holdt hjulene i gang de seneste måneder. Men på grund af coronakrisen er nu der tørke i ordrebøgerne, og vi vil opleve, at aktiviteten bliver ved med at falde et godt stykke ud i fremtiden,” siger Troels Blicher Danielsen.

Selv har TEKNIQ Arbejdsgiverne som den første større arbejdsgiverorganisation valgt at halvere medlemskontingentet midlertidigt.

"Vi vil gerne tage ansvar for at hjælpe vores medlemmer, så det ikke kun er statskassen, der skal understøtte virksomhederne. Men der er stadig også brug for en mere langsigtet plan fra Christiansborg,” siger Troels Blicher Danielsen.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.