troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

Brug for ekstra – og hurtig – hjælp til nordjyske virksomheder

TEKNIQ Arbejdsgiverne har forståelse for de skærpede coronarestriktioner i Nordjylland men understreger behovet for, at indsatsen følges af effektiv støtte til de virksomheder i regionen, som rammes af restriktionerne.

Nedlukningen af store dele af Nordjylland som konsekvens af indsatsen for at inddæmme coronaudbruddet på en stribe minkfarme rammer det lokale erhvervsliv hårdt. Det gælder også TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder indenfor el, vvs og metalindustrien. Mange af dem har ellers været i mere eller mindre fuld drift hele vejen igennem coronakrisen men bliver altså nu begrænset i deres aktiviteter.

”Hensynet til folkesundheden er selvklart vigtigst. Det kan der ikke være tvivl om. Samtidig er det klogt, at regeringen melder ud, at der er kompensation og hjælp på vej. En kompensation, som det nu gælder om hurtigst muligt at få styr på, så virksomhederne får sikkerhed for, hvordan de er stillet,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder indenfor el, vvs og metal, og uddyber:

”Vi har brug for hurtig og konsekvent politisk handling, så hjælpen kan komme ud til virksomhederne – hellere i dag end i morgen,” siger Troels Blicher Danielsen.

Han understreger, at myndighederne vil blive mødt af nye erhverv, der ikke tidligere har været lukket ned, men som nu lukkes lokalt. Virksomheder, som skal omfattes af kompensationspakkerne.

”Og så er det vigtigt, vi har øje for alle de lærlinge, der for eksempel går på skole i Aalborg, men bor længere nordpå. I disse tilfælde må erhvervsskolerne sørge for at stå klar med digital undervisning,” siger Troels Blicher Danielsen.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.