troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

Rettidig omhu med ny og forlænget hjælpepakke

TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen har valgt at hæve kompensationsordningen for mindre erhvervsdrivende. Samtidig opfordrer man til, at pengene kommer hurtigt ud til virksomhederne.

Erhvervsminister Simon Kollerup kunne i dag præsentere en ny hjælpepakke til de mindre erhvervsdrivende, som er hårdt pressede af den øjeblikkelige coronanedlukning. Pakken betyder, at kompensationsordningen for mindre erhvervsdrivende hæves fra 23.000 kroner til op mod 33.000 kroner om måneden. Samtidig forlænges hjælpepakkerne til udgangen af april.

Det glæder adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen:

”I en situation, hvor vi stadig ikke har en klar tidshorisont for, hvornår coronaen slipper sit tag i Danmark og i dansk erhvervsliv, er det rettidig omhu, at regeringen på denne måde sikrer en mere langsigtet løsning, der forhåbentlig kan bringe endnu flere virksomheder helskindet igennem krisen.”

”Mange især mindre virksomheder mærker først nu og de kommende måneder for alvor konsekvenserne af krisen. Derfor er det også positivt, at man forlænger hjælpepakkerne og desuden øger støtten, så selvstændige kommer op på niveau med lønmodtagerne.”

”Det er dog vigtigt, at man sikrer, at pengene kommer hurtigere ud og arbejde ude i virksomhederne og at det hele ikke sander til i bureaukrati. Vi må så håbe, at nedlukningen er udfaset lang tid inden 1. april, da de afledte konsekvenser for økonomien og menneskers hverdag ved en så lang nedlukning ellers ser dystre ud,” siger han.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.