troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

Sommerpakke er et vigtigt boost til aktiviteten i samfundet

TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen med dagens udspil blandt andet vil give et løft til indenrigstransporten og håber, det kan blive startskuddet til en generel forbedring af transportmulighederne i hele landet.

Cirka 1,6 mia. kroner er der med i det udspil til en sommerpakke, som regeringen i dag kunne præsentere. En pakke, der især er målrettet kultur- og oplevelsesindustrien, men som ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne kan komme hele landet til gode.

”Det gælder om at holde gang i aktiviteten i samfundet i takt med, at vi forhåbentlig så småt kan trække coronadynen af os. Og når der atter komme gang i kultur- og oplevelsesindustrien, kan det også mærkes i de brancher, som direkte og indirekte servicerer denne del af dansk erhvervsliv,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Regeringens sommerpakke omfatter også cirka 200 mio. kroner til billig indenrigstransport i form af fx Orange togbilletter og nedsatte færgepriser.

”Gode transportmulighederne i hele landet er en forudsætning for vækst – og ikke kun i sommermånederne. Det er positivt, at regeringen har blik for, at turisterne skal kunne komme rundt i Danmark, men vi har brug for generelt at forbedre infrastrukturen og mulighederne for at bevæge sig rundt i landet – også for de danskerne, som bor og arbejder i vandkantsdanmark uden for sommerferiesæsonen,” siger Troels Blicher Danielsen.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.