troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

Øget likviditet giver luft i virksomhedernes hverdag

TEKNIQ Arbejdsgiverne bakker op om regeringens forslag, der potentielt kan øge virksomheders likviditet med 73 mia. kroner gennem bl.a. rentefri låneordninger.

Coronakrisen trækker lange skygger i mange danske virksomheder. Derfor giver det ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne også god mening, at regeringen nu foreslår at booste virksomhedernes likviditet med op mod 73 mia. kroner gennem rentefrie låneordninger til dækning af skat og moms.

”Rigtig mange virksomheder er stadig pressede på likviditeten. Det gælder ikke mindst i industrien, hvor vi efter alt at dømme endnu ikke har set de værste konsekvenser af coronakrisen,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder indenfor el, vvs og metal, og uddyber:

”Derfor giver det også god mening at indføre låneordninger, som kan lette presset og give luft i virksomhedernes hverdag til at fokusere på den daglige drift.”

Han understreger dog samtidig, at der fortsat er brug for generelt at holde fokus på at sikre optimale arbejdsbetingelser for virksomhederne.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.