troels-blicher-danielsen-administrerende-direktoer

Troels Blicher Danielsen

Administrerende direktør

tekniq-arbejdsgiverne-linkedintekniq-arbejdsgiverne-twitter

7742 4232

tbd@tekniq.dk

Endelig kan danskerne få et digitalt hjem

Der er ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne masser af sund digital fornuft i de 46 anbefalinger, regeringens Digitaliseringspartnerskab i dag kunne aflevere til finans- og erhvervsministrene.

Danmark skal være bedre til at udnytte digitaliseringens mange muligheder, hvis vi vil sikre fortsat vækst, velstand, grøn omstilling og effektiv offentlig service af høj kvalitet – til gavn for både borgere og virksomheder.

Det var baggrunden for de 46 anbefalinger, regeringens Digitaliseringspartnerskab i dag præsenterede for finans- og erhvervsministrene. Anbefalinger, som ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne åbner spændende perspektiver for den fortsatte digitalisering af Danmark.

”Jeg bider især mærke i, at partnerskabet peger på behovet for at gøre det lettere for danskerne at give eksperter og rådgivere fra fx installationsbranchen adgang til data om deres forbrug – og på den måde hjælpe danskerne med at få digitale og energieffektive hjem,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder indenfor el, vvs og metal, og uddyber:

”Digitalisering og grøn omstilling går hånd i hånd. Ved at åbne op for adgangen til data, skal danskerne ikke længere selv være eksperter på alle områder, men kan invitere fagfolk ind, så de på den måde kan hjælpe med den løbende energieffektivisering. Det er et initiativ, vi har efterlyst længe, som rummer både et enormt, grønt potentiale og åbner helt nye forretningsmuligheder for virksomhederne.”

Han peger også på partnerskabets anbefaling af, at der skal udarbejdes en langsigtet handlingsplan for digital værdiskabelse på energi-, forsynings- og klimaområdet.

”Her er det afgørende, at man inddrager dem, der skal stå for implementeringen af de tekniske løsninger allerede tidligt i processen – og at man kommer i gang hurtigst muligt, hvis vi skal i mål med 70 procents målsætningen. Vi glæder os til at bidrage med den faglighed og ekspertise, vi og vores medlemsvirksomheder kan byde ind med på netop dette område,” siger Troels Blicher Danielsen.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.