Arkiv - Pressemeddelelser

 • 24 maj 2017

  Der er brug for flere elever på vvs-energiuddannelsen

  Installationsbranchen fører stadig an, når det gælder om at tilbyde lærepladser. Det viser nye tal fra Undervisningsministeriet. Men især på vvs-området er der ifølge TEKNIQ brug for langt flere nye elever, hvis det fremtidige behov for faglært arbejdskraft skal dækkes.
 • 22 maj 2017

  Solceller igen mål for politisk slingrekurs

  Varslede regelændringer skævvrider ifølge TEKNIQ den grønne omstilling og kan endnu en gang skabe stor usikkerhed på solcellemarkedet.
 • 17 maj 2017

  Installationsbranchen skal være teknologisk frontløber

  En række nye teknologier vil skabe nye muligheder for vækst i installationsbranchen og i resten af Danmark. Det viser en ny fælles rapport, der er udarbejdet af analysehuset Qvartz for fire organisationer fra lønmodtager- og arbejdsgiversiden, der tegner installationsbranchen.
 • 04 maj 2017

  Færre installatører går konkurs

  Fra januar til april 2017 er 24 installationsvirksomheder gået konkurs. Det er 19 færre konkurser end samme periode sidste år, og det betyder, at installationsbranchens nøgletal nu peger i samme retning, lyder det fra brancheorganisationen TEKNIQ.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.