Arkiv - Pressemeddelelser

 • 24 aug 2016

  Lad solen skinne på din energiregning

  Fra den 1. september kl. 10.00 kan du for sidste gang ansøge om støtte til dit nye solcelleanlæg gennem den såkaldte ”solcellepulje”. Brancheforening opfordrer alle interesserede til at benytte sig af lejligheden nu, mens støttemuligheden stadig er til stede.
 • 19 aug 2016

  Trepartsaftalen er et skridt på vejen til at sikre flere faglærte

  Det er lykkedes at sikre, at virksomheder, der i dag ikke bidrager nok til at uddanne lærlinge, skal betale mere. Samtidig får de virksomheder, som uddanner mange lærlinge, et lille skulderklap. Det glæder TEKNIQ.
 • 17 aug 2016

  Installationsbranchen dropper i stigende grad AMU-kurser

  Private kursusudbydere har overhalet de offentlige AMU-kurser, når danske installationsvirksomheder efteruddanner deres medarbejdere. Ifølge TEKNIQ skyldes udviklingen bl.a., at skolerne ikke udbyder de ønskede AMU-kurser, samt at kurserne jævnligt aflyses med kort varsel.
 • 12 aug 2016

  Folketinget sender Rigsrevisionen efter energiselskabernes milliardopkrævninger

  Folketinget har bedt Rigsrevisionen om at endevende energiselskabernes energispareordning. Ordningen løb sidste år op i 1,6 milliarder kroner, som opkræves direkte på forbrugernes energiregninger.
 • 09 aug 2016

  Antallet af lærlinge i praktik er det højeste i fem år

  Antallet af unge, der får en praktikplads i installationsbranchen, er det højeste siden 2012. 5.000 elever er nu i lære i den voksende, tekniske branche. Fremragende, lyder det fra TEKNIQ.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.