Arkiv - Pressemeddelelser

 • 13 jul 2016

  Ny installationsbekendtgørelse nu på plads

  Myndighederne har lyttet til branchen og imødekommet centrale ændringsforslag fra bl.a. TEKNIQ.
 • 11 jul 2016

  Brug for bedre kontrol af energispareordning

  Det er utilfredsstillende, at hver tredje stikprøve viser fejl i de energibesparelser, som får støtte fra Energispareordningen. Sådan lyder meldingen fra brancheorganisationen TEKNIQ, der opfordrer til, at kontrollen med ordningen forbedres.
 • 11 jul 2016

  Hårdere kamp om arbejdskraften

  Hele 18 procent af de danske installationsvirksomheder har forgæves forsøgt at rekruttere arbejdskraft i april måned. Ifølge brancheforeningen TEKNIQ er det de første tegn på, at der bliver stadig større behov for faglærte i takt med, at der atter kommer gang i økonomien.
 • 07 jul 2016

  Minister har lyttet: Installationsbekendtgørelsen træder først i kraft 1. juli, 2017

  I et svar til TEKNIQ oplyser Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen, at han bakker op om TEKNIQs anbefaling vedrørende den nye installationsbekendtgørelse.
 • 01 jul 2016

  Mærkningsordning overlever

  Dråbemærket så ud til at forsvinde som del af en regelændring for byggevarer, der er i kontakt med drikkevand. Efter ønske fra bl.a. TEKNIQ overlever mærkningen nu alligevel - omend i frivillig form.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.