Arkiv - Pressemeddelelser

 • 13 sep 2018

  Velkomment kursskifte fra regeringen

  Den store erhvervsskolereform indeholder ifølge TEKNIQ en række ambitiøse og særdeles positive tiltag, som kan være med til at sikre strømmen af nye faglærte. Nu skal pengene fordeles.
 • 12 sep 2018

  Du kan stole på din håndværker

  Langt hovedparten af de danske boligejere har gode erfaringer med håndværkere. Det viser nye tal fra Bolius. Det glæder TEKNIQ, der håber, at tallene kan motivere danskerne til i endnu højere grad at holde sig fra klamphuggere.
 • 10 sep 2018

  Der skal grønne penge på bordet

  Økonomien er både den største motivationsfaktor og stopklods, når danske boligejere overvejer at energirenovere deres hjem. Det viser nye tal fra Bolius, der får TEKNIQ til at opfordre til politiske initiativer.
 • 07 sep 2018

  Pigerne flytter ind i teknikrummene

  Et nyt storstilet projekt skal få flere piger til at vælge en uddannelse indenfor installationsbranchen.
 • 04 sep 2018

  Mindre bøvl – med en enkelt tidsel

  Det er ifølge TEKNIQ positivt, at regeringen vil fjerne bøvl og bureaukrati. Til gengæld undrer man sig over planerne om at lade gymnasiale institutioner udbyde erhvervsuddannelser på et tidspunkt, hvor de faglige, tekniske uddannelser er under hårdt, økonomisk pres.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.