Arkiv - Pressemeddelelser

 • 22 jan 2018

  Her er Danmarks bedste elektrikerlærling

  Nikolaj Sinding Nielsen fra Elfirmaet PHL i Søborg har sikret sig sejren ved DM i Skills og dermed titlen som landets dygtigste elektrikerlærling. Hos TEKNIQ håber man, at den nye danmarksmester kan være med til at trække endnu flere dygtige unge til erhvervsskolerne.
 • 22 jan 2018

  Her er Danmarks bedste vvs-energilærling

  Martin Grambo Krongaard har sikret sig sejren ved DM i Skills og dermed titlen som landets dygtigste vvs-energilærling. Hos TEKNIQ håber man, at den nye danmarksmester kan være med til at trække endnu flere dygtige unge til erhvervsskolerne.
 • 16 jan 2018

  Tyve boltrer sig på byggepladserne

  Antallet af tyverier på byggepladserne er steget markant. Det bekymrer brancheorganisationen TEKNIQ, der efterlyser større fokus på problemet.
 • 15 jan 2018

  Grøn omstilling kræver langsigtet støtte

  Der er brug for en styrket og mere effektiv energispareordning for at sikre, at Danmark når de langsigtede energimål. Sådan lyder meldingen fra TEKNIQ, der opstiller fem konkrete ønsker til en ny energispareordning.
 • 10 jan 2018

  Uddannelse på deltid – nu installatør på fuldtid

  Tirsdag blev der uddelt eksamensbeviser til de første studerende i Danmark, som har taget den nye deltidsuddannelse i elinstallation. Ifølge brancheorganisationen TEKNIQ åbner det helt nye perspektiver for de virksomheder, der ønsker at dygtiggøre og holde på deres medarbejdere.
 • 08 jan 2018

  Færre konkurser i installationsbranchen

  28 færre installationsvirksomheder drejede nøglen om i 2017 i forhold til 2016 – et fald på 23 procent.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.