Arkiv - Pressemeddelelser

 • 24 feb 2017

  Rekordvækst i antallet af lærlinge i installationsbranchen

  2016 blev rekordår for antallet af indgåede uddannelsesaftaler i installationsbranchen. I forhold til året før ansatte branchens virksomheder 17 procent flere lærlinge og ligger derfor fortsat helt i top, når det gælder antallet af lærlinge per faglærte. Det glæder brancheorganisationen TEKNIQ.
 • 16 feb 2017

  Gør BoligJobordningen permanent

  Der er fortsat brug for et økonomisk tilskud, hvis boligejerne skal blive ved med at investere i energieffektivisering og vedvarende energiløsninger. Det mener TEKNIQ, som opfordrer politikerne til at finde en permanent tilskudsordning, når BoligJobordningen udløber ved udgangen af 2017.
 • 14 feb 2017

  Ny parkeringszone koster installatører dyrt

  Når København fra den 1. marts udvider betalingsområdet for parkering med en ny gul zone i København, bliver parkering en endnu dyrere fornøjelse for installatørerne og andre virksomheder, der har kunder i hovedstadsområdet.
 • 08 feb 2017

  Energibesparelser drukner i unfair konkurrence

  Energispareordningen bør ændres, så pengene bruges til at sikre så store energibesparelser som muligt frem for at kvæle den fri konkurrence. Det er meldingen fra TEKNIQ, samtidig med at DR i dag sætter fokus på ordningen.
 • 03 feb 2017

  Langt flere seniorer på arbejdsmarkedet

  Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der siden 2008 er sket en stor stigning i antallet af erhvervsaktive over 67 år – ikke mindst i installationsbranchen, hvor antallet af seniorer er steget med hele 76 procent.
 • 02 feb 2017

  El- og vvs-installatører på ny positivliste

  Man kan alligevel godt blive el- eller vvs-installatør, selv om man har taget en anden uddannelse på samme niveau. Det fremgår af den positivliste, som Uddannelses- og Forskningsministeriet netop har offentliggjort over uddannelser, der er undtaget fra begrænsning af dobbeltuddannelse.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.