Arkiv - Pressemeddelelser

 • 27 jan 2017

  TEKNIQ: Energispareordningen skal gøres gennemskuelig

  Der er brug for klarere regler for og en mere overskuelig organisering af Energispareordningen, hvis vi vil komme snyderi til livs og genoprette ordningens troværdighed. Sådan lyder meldingen fra TEKNIQ.
 • 25 jan 2017

  Hver tredje installatør får karakterer på nettet

  Én ud af tre danske installationsvirksomheder er blevet anmeldt af kunder på nettet, og tendensen forventes at stige de kommende år, vurderer ekspert.
 • 23 jan 2017

  Kampagne skal skaffe flere dygtige unge til vvs-branchen

  Blik- og Rørarbejderforbundet og TEKNIQ Installatørernes Organisation går i offensiven for at øge søgningen til vvs-energiuddannelsen, og både film og Facebook tages i brug for at få flere til at ’joine fremtidens klimahelte’.
 • 20 jan 2017

  Elbranchen indtager DM i Skills

  TEKNIQ og Dansk El-Forbund går igen i offensiven og benytter DM i Skills 2017 til at brande elbranchen og få flere dygtige unge til at tage en elektrikeruddannelse
 • 18 jan 2017

  Overenskomstforhandlingerne på vvs-området skudt i gang

  I dag har Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Installatørernes Organisation indledt forhandlingerne om den nye vvs-overenskomst.
 • 13 jan 2017

  Installationsbranchen gav 44.300 personer arbejde i 2016

  Det går især godt i vvs-branchen, der oplevede en stigning i beskæftigelsen på 5,8 procent.
 • 13 jan 2017

  TV2-udsendelse tegner forkert billede af byggebranchen

  Ifølge TEKNIQ har danske virksomheder for længst sagt farvel til pausekultur og håndbajere.
 • 11 jan 2017

  Systemet virker

  Den verserende sag om nedrivningsfirmaet IF Group, der bl.a. anklages for at underbetale de ansatte østarbejdere, giver ifølge TEKNIQ ikke anledning til yderligere kontrol af byggebranchen. Tværtimod er den et bevis på, at det nuværende system fungerer efter hensigten.
 • 05 jan 2017

  Overenskomstforhandlinger skudt i gang

  I dag har Dansk El-Forbund og TEKNIQ Installatørernes Organisation taget hul på forhandlingerne om den nye Elektrikeroverenskomst.
 • 05 jan 2017

  Flere konkurser i installationsbranchen

  Fejl hos både SKAT og Erhvervsstyrelsen medfører kunstigt høje tal for konkurser, fortæller brancheorganisationen TEKNIQ.
 • 05 jan 2017

  Der stjæles i stor stil fra varebilerne

  Efter en årrække med et faldende antal indbrud i varebiler er kurven nu knækket den forkerte vej, både når det gælder antallet af tyverier og værdien af det, der bliver stjålet. TEKNIQ opfordrer til, at både politi og virksomheder øger deres fokus på problemet.
 • 04 jan 2017

  Konjunkturtal: Forventninger om flere job og vækst i installationsbranchen

  El- og vvs-virksomhederne har fået tykkere ordrebøger og ser frem til et positivt 2017, mener brancheorganisationen TEKNIQ på baggrund af konjunkturtal fra Danmarks Statistik.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.