Arkiv - Pressemeddelelser

 • 27 apr 2017

  Stor tilfredshed med EUX-elektrikeruddannelsen

  Hovedparten af EUX-elektrikerlærlingene er enten tilfredse eller meget tilfredse med uddannelsen. Det viser en ny undersøgelse fra TEKNIQ og Dansk El-Forbund.
 • 26 apr 2017

  Positiv udvikling i installationsbranchen

  Danmarks Statistiks konjunkturbarometre bekræfter, at det går fornuftigt fremad i installationsbranchen.
 • 24 apr 2017

  Ja tak til at dele sol og vind mere lige

  Øget fokus på energieffektiviseringer og mere lige vilkår for sol- og vindenergi. Energikommissionens anbefalinger vil komme både klimaet, erhvervslivet og danskerne til gavn, mener TEKNIQ.
 • 20 apr 2017

  Treårig overenskomst giver arbejdsro

  Hos brancheorganisationen TEKNIQ er der tilfredshed med, at 600.000 privatansatte i dag har stemt ja til en ny overenskomst, som balancerer hensynet til både virksomheder og medarbejdere.
 • 11 apr 2017

  Første skridt på vejen mod en bedre energispareordning

  Hos TEKNIQ er der tilfredshed med, at kontrollen med energispareindsatsen nu styrkes. Men samtidig opfordrer man til fortsat at arbejde på en gennemgribende ændring af energispareordningen.
 • 05 apr 2017

  Det er tid til at gøre op med det dårlige indeklima

  Trods mange års politiske løfter og et utal af undersøgelser må danske skoleelever stadig trækkes med dårligt indeklima. Det bekræftes af en ny undersøgelse fra DTU Byg, som får brancheorganisationen TEKNIQ til at kræve øjeblikkelig handling.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.