Arkiv - Pressemeddelelser

 • 26 jul 2017

  Boligejerne har brug for en økonomisk gulerod

  Der er behov for en økonomisk gulerod, hvis boligejerne fortsat skal energieffektivisere deres huse. Om det skal være i form af BoligJobordningen eller en anden økonomisk incitamentsordning, er underordnet, mener TEKNIQ.
 • 10 jul 2017

  Installatører vil ansætte flere lærlinge

  De danske installationsvirksomheder vil bl.a. løse rekrutteringsudfordringerne ved i endnu højere grad at ansætte lærlinge. Det viser en medlemsundersøgelse fra TEKNIQ.
 • 06 jul 2017

  Ny ordning spænder ben for den frie konkurrence

  Energistyrelsen har i dag åbnet op for ansøgninger til en støtteordning, der fremmer varmepumper på abonnement, som etableres i virksomheder. Men ifølge TEKNIQ er det svært at se rimeligheden i en dyr ordning, der favoriserer en enkelt forretningsmodel på bekostning af andre.
 • 04 jul 2017

  Elsikkerhedsregler i lommeformat

  Ny app sikrer de danske elinstallatører en smidig overgang til de nye elsikkerhedsregler.
 • 04 jul 2017

  Gode kolleger er vigtigere end lønnen

  Det gælder om at skabe et godt fællesskab i virksomheden, hvis man vil holde på medarbejderne. Det konstaterer TEKNIQ i en ny medlemsundersøgelse.
 • 03 jul 2017

  Bedre kontrol af Energispareordningen er kun første skridt

  Ifølge TEKNIQ er det positivt, at Energitilsynet nu vil skærpe kontrollen med Energispareordningen. Men skal ordningen for alvor komme til sin ret, er der brug for også at revurdere hele dens konstruktion.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.