Webinar om udenlandsk arbejdskraft

Se TEKNIQ Arbejdsgivernes webinar om udenlandsk arbejdskraft, der klæder medlemsvirksomhederne på til at navigere i reglerne om udenlandsk arbejdskraft.

Mange danske virksomheder er afhængige af udenlandsk arbejdskraft og oplever indimellem, at det kan være svært at finde rundt i reglerne. Med dette webinar bliver I som medlemsvirksomhed klædt godt på til at navigere i reglerne om udenlandsk arbejdskraft. 

Webinaret afvikles som en plenum-diskussion/samtale mellem virksomheder og rådgivere, der beskæftiger sig med reglerne til dagligt. Mødet styres af en moderator, og hele webinaret vil efterfølgende være tilgængeligt på hjemmesiden

Se webinar her:

Spørgsmål er velkomne

Du kan stille spørgsmål til panelet under webinaret. Send en e-mail med dit spørgsmål til: bho@tekniq.dk

Husk, at dine spørgsmål skal være relevante for alle. Panelet kan ikke forholde sig til personlige oplevelser og ‘sager’. Hvis vi ikke når at besvare spørgsmålet under webinaret, får du skriftligt svar via e-mail efterfølgende. 

Herunder kan du hente præsentationen fra webinaret:

Præsentation

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.