Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Forholdsregler på arbejds- og byggepladsen

Det er vigtigt stadig at tage de nødvendige foranstaltninger og holde medarbejderne orienterede om dem for at forhindre, at evt. virus spreder sig i virksomheden.

Det et fortsat er meget vigtigt, at der er fokus på afstand, rengøring og hygiejne. Det er en god ide at sikre, at både arbejdet og pauser planlægges således, at smitterisikoen minimeres fx ved at der spises i hold frem for, at alle spiser på en gang.

Produktionsvirksomheder

Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i industrien har udarbejdet et ide-katalog med eksempler på konkrete initiativer i forbindelse med forebyggelse af smitte af COVID-19 på produktionsvirksomheder. Idékataloget er baseret på erfaringer fra virksomheder til gavn for andre virksomheder. Du finder kataloget her

Bygge- og anlæg

På bygge- og anlægsområdet er der med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer udarbejdet en vejledning om, hvordan man kan forebygge coronasmitte.

Vejledningen beskriver blandt andet, hvordan bygge- og arbejdspladsen skal indrettes, og hvilke forholdsregler medarbejderen og kunden skal tage, når arbejdet foregår i private hjem.

Derudover er der udarbejdet et fakta-ark specielt rettet til vandrende arbejdstagere.

Alt materialet er oversat til seks sprog: Engelsk, tysk, polsk, italiensk, rumænsk og litauisk. Du finder de oversatte coronavejledninger her.


Senest opdateret 07-07-2021

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.