Kom på Energistyrelsens håndværkerliste

Spareenergi

Ønsker du at øge din synlighed, så skal du tilmelde dig Håndværkerlisten.

Håndværkerlisten er en liste over virksomheder, der kan hjælpe forbrugerne med at finde en håndværker, der er omfattet af en garantiordning. Listen er oprettet og vedligeholdes af Energistyrelsen.

Håndværkerlisten er en underside til www.sparenergi.dk. Det betyder, at når forbrugerne klikker ind for at få gode råd om fx energieffektiviseringer, så får de samtidig muligheden for at finde din virksomhed som eventuel samarbejdspartner i lokalområdet. Håndværkerlisten har mange tusinde besøgende om måneden og flere eksterne hjemmesider henviser til den - blandt andet kommuner og forsyningsselskaber.

Med andre ord er det rigtig god og gratis reklame, hvis du bruger et par minutter på at tilmelde dig listen. For at få en profil, skal virksomheden være medlem af en garantiordning. Og alle medlemmer af TEKNIQ Arbejdsgiverne er netop omfattet af TEKNIQs Garantiordning, når de udfører arbejde for private - så er de netop dækket af Håndværkergaranti.

Du får en bedre placering på listen, hvis du har de kvalitetssikringsordninger, uddannelser eller certificeringer, der dygtiggør dig til de valgte løsninger.

Klik på linket herunder og følg vejledningen for at tilmelde dig. Yderligere krav vil fremgå af vejledningen. Husk at sætte kryds i feltet 'TEKNIQs Garantiordning' på første side.

Tilmeld dig her


Senest opdateret 09-03-2021

troels-hartung-energi

Troels Hartung

Chefkonsulent

trh@tekniq.dk 

7741 1538

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.