TEKNIQs aftale med KONSTANT Net A/S

Formålet med aftalen er at gøre det muligt for TEKNIQs installatører at give tilskud videre til kunden i forbindelse med energiselskabernes energispareindsats.

KONSTANT Net A/S ”køber” den forventede energibesparelse af kunden, der derfor får en lavere udgift på opgaven. TEKNIQs installatører har den faglige kompetence til at beregne energibesparelsen og er desuden tæt på kunden og kan oplyse om tilskud til gavn for både kunden og installationsvirksomheden.

Installatørens aftale med KONSTANT Net A/S skal være på plads, før projektet hos kunden bliver sat i gang, og inden der indgås aftale med kunden om overdragelse af energibesparelserne.

To modeller i forbindelse med formidling af tilskud

Der er to modeller ifm. formidling af tilskud: Aktøraftale og kundeaftale.

Ved aktøraftaleformen er det dig som installatør, der udarbejder dokumentation for realiseret projekt, og det er dig, der modtager tilskuddet. Du kan selv vælge, hvordan du vil videreformidle tilskuddet til kunde.

Ved kundeaftaleformen informerer du kunden om muligheden for tilskud, men det er kunden selv, som direkte ansøger om, og modtager tilskuddet fra KONSTANT Net A/S.


Senest opdateret 02-12-2019

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.