Tina Voldby

Tina Voldby

Underdirektør

tvo@tekniq.dk

7742 4238

Anne Birkelund

Anne Birkelund

Kommunikationschef

tekniq-arbejdsgiverne-linkedin

7741 1566

anb@tekniq.dk

Ny brandingkampagne for vvs-branchen

I disse uger kører anden runde af den vvs-brandingkampagne, som TEKNIQ Arbejdsgiverne og Blik- og Rørarbejderforbundet lancerede i marts 2021 med film og nye opslag på de sociale medier. Kampagnen er rettet mod både de unge, politikerne og den brede befolkning. Din virksomhed har også mulighed for at deltage i kampagnen og kan downloade materialet herunder.

» Download materiale

(Husk at slå lyden til)

Vi installerer fremtiden grønne løsninger. Det er et af hovedbudskaberne i en fælles brandingkampagne, som gik i luften 15. marts og kører i resten af 2021.  

Omdrejningspunktet er en film om vvs-branchen og dens rolle i den grønne omstilling. Derudover vil der være små animationer, opgaver og en række andre opslag på de sociale medier, som er målrettet henholdsvis de unge, politikere og den brede befolkning.  

”Vi vil gerne gøre omverdenen opmærksom på, at vvs-branchen er en grøn branche, der skaber sammenhæng mellem teknik, mennesker og bygninger. Det gælder både, når der skal energieffektiviseres, og når der installeres vedvarende energiløsninger, indeklima og komfort, håndfri installationer og meget mere, siger Tina Voldby, underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.  

Bliv en del af kampagnen

Også din virksomhed kan blive en vigtig del af kampagnen ved at bruge og dele materialet.  

"For at give kampagnen så stor gennemslagskraft som muligt vil vi gerne opfordre alle vvs-virksomheder og andre interesserede til at tage del i den. Vi har derfor udviklet en særligt indholdshub, hvor kampagnematerialet løbende lægges op. På den måde kan virksomhederne nemt downloade og lægge filmen og det øvrige materialet på deres egne hjemmesider og sociale medier," siger Tina Voldby. 

» Få adgang til indholdshubben herNB: Scroll ned i hubben for at få det nyeste indhold

» Se webinar om kampagnen her

Overfor den brede befolkning vil brandingkampagnen især køre på Facebook og Instagram, mens den kommende generation af potentielle lærlinge desuden vil kunne følge med på Snapchat og YouTube.   

Over for politikerne vil budskaberne især blive leveret på Twitter blandt andet i forbindelse med efterårets kommunalvalg. Der vil også blive produceret opslag, der er særligt målrettet mod piger for at gøre dem interesseret i at tage en vvs-energiuddannelse og blive en del af branchen.

For yderligere information kontakt Anne Birkelund på mobil 30 35 21 51 eller Tina Voldby på mobil 20 12 82 83.


 

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.