Medlemsnyt

Via TEKNIQs medlemsnyt kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsnyt til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.


 • 19 sep 2016

  Ny forsikringsaftale med Aon

  TEKNIQ og Aon har indgået aftale om forsikringstilbud til TEKNIQs medlemmer.
 • 12 sep 2016

  Kommanditselskaber skal også ejerregistreres

  Flere typer kommanditselskaber skal nu også registreres i Det Offentlige Ejerregister.
 • 05 sep 2016

  Fremover kan uddannelsesaftaler med vvs-energilærlinge indgås digitalt

  Uddannelsesaftaler med vvs-energilærlinge kræver ikke længere papir og kuglepen. En ny it-løsning ved navn Digitale Uddannelsesaftaler gør det muligt for vvs-virksomheder at indgå uddannelsesaftaler med fremtidige vvs-energilærlinge via elevplan på pc´en.
 • 05 sep 2016

  Valg til Revisions- og kontroludvalget er afsluttet

  Valget til Revisions- og kontroludvalget er afsluttet.
 • 01 aug 2016

  NYE BIDRAGSSATSER TIL ARBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING FOR 2017

  AES’ bestyrelse har netop fastlagt 2017-bidragene for erhvervssygdomssikring med markant stigning på TEKNIQs område
 • 29 jul 2016

  Breve er op til 5 dage undervejs

  PostNord Danmark har afskaffet A-brevet pr. 1. juli 2016. Det får betydning for virksomheder, der normalt benytter almindelig A-post, når de fx sender en opsigelse.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.