Medlemsnyt

Via TEKNIQs medlemsnyt kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsnyt til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.


 • 14 nov 2016

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.
 • 28 okt 2016

  Produktivitets- og teknologirapporter

  TEKNIQ og Dansk El-Forbund har netop offentliggjort to produktivitets- og teknologirapporter med fokus på, hvordan produktiviteten i elbranchen styrkes.
 • 28 okt 2016

  TEKNIQ Debatside går i luften

  TEKNIQs nye debatside er klar
 • 01 aug 2016

  NYE BIDRAGSSATSER TIL ARBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING FOR 2017

  AES’ bestyrelse har netop fastlagt 2017-bidragene for erhvervssygdomssikring med markant stigning på TEKNIQs område
 • 29 jul 2016

  Breve er op til 5 dage undervejs

  PostNord Danmark har afskaffet A-brevet pr. 1. juli 2016. Det får betydning for virksomheder, der normalt benytter almindelig A-post, når de fx sender en opsigelse.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.