Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 17 aug 2017

  TEKNIQ Energicenter: Opdaterede ansøgningsdokumenter

  En række af de hjælpedokumenter, som kan være med til at sikre din kunde tilskud til energieffektivisering, er blevet opdateret.
 • 10 aug 2017

  Virksomheders reelle ejere skal registreres

  Inden den 1. december 2017 skal virksomhedernes reelle ejere registreres i Erhvervsstyrelsens IT-system.
 • 10 aug 2017

  Markedsføringsloven fornyet

  Den nye markedsføringslov er bragt i overensstemmelse med EU-reguleringen og gjort mere overskuelig for virksomheder og forbrugere.
 • 04 jul 2017

  Ny app til dimensionering og vejledning

  Kravene til installatørernes faglige kompetencer stiger med indførelsen af de nye elsikkerhedsregler 1. juli. TEKNIQs nye medlems-app sikrer dig en smidig overgang til de nye bestemmelser og gør det hurtigt for dig at dimensionere mindre installationer på stedet – uden at skulle gennemføre beregninger og tunge tabelopslag.
 • 04 jul 2017

  TEKNIQs Barselsfond – nye regler

  De nye overenskomster indebærer en forhøjelse af den betaling, der skal ske i forbindelse med graviditets-, barsels-, fædre- og forældreorlov.
 • 03 jul 2017

  Ændrede regler for kvalitetsledelsessystemer

  Med virkning fra den 1. juli 2017 træder nye regler for kvalitetsledelsessystemer i kraft.
 • 03 jul 2017

  Ændringer i Bygningsreglementet

  Med virkning fra den 1. juli 2017 er Bygningsreglementet 2015 (BR 15) ændret på følgende punkter:
 • 28 jun 2017

  Bidragssats til AES stiger

  Bestyrelsen hos Arbejdsmarkedets erhvervssikring (AES) har netop fastlagt virksomhedernes bidragssats til AES for 2018. På el- og vvs-området stiger bidraget med 37 procent.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.