Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 18 dec 2018

  Lønsatser - januar 2019

  Se de seneste lønsatser på el- og vvs-området.
 • 18 dec 2018

  AES-bidraget og arbejdsskadeafgiften stiger i 2019

 • 18 dec 2018

  Den nye ferielov: Anmodning om feriepenge skal ske elektronisk

 • 17 dec 2018

  Elbranchens Kompetenceudviklingsfond – tilskudsmuligheder i 2019

  Hos kompetenceudviklingsfonden kan medarbejdere søge om tilskud til selvvalgt efteruddannelse, og virksomhederne kan søge om tilskud til virksomhedsplanlagt efteruddannelse.
 • 17 dec 2018

  VEU-godtgørelse og kursustilmelding fremover i én arbejdsgang

  Den 1. januar overtager Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) administrationen og udbetaling af VEU-godtgørelse og tilskud til befordring. Det betyder, at der fremover kun er én samlet tilmeldings- og ansøgningsproces via efteruddannelse.dk.
 • 23 nov 2018

  Grænseværdi for chrom 6 skal revurderes

  Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har bedt Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø samt Arbejdstilsynet om hurtigst muligt at udarbejde et forslag til en ny grænseværdi for det sundhedsskadelige chrom 6.
 • 01 okt 2018

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.