Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 21 mar 2018

  Valg til bestyrelsen

  I foråret 2018 er der valg til TEKNIQs bestyrelse.
 • 20 mar 2018

  Risiko for storkonflikt på det offentlige område

  Læs her, hvad en eventuel storkonflikt vil betyde for din virksomhed - både i forhold til medarbejdere og i forhold til entrepriser.
 • 05 mar 2018

  Forårets søgnehelligdage og overenskomstmæssige fridage - 2018

  Betaling for søgnehelligdage og fridage følger reglerne i de forskellige overenskomster, som gælder inden for TEKNIQs område.
 • 08 feb 2018

  Nyt AB system – AB18 og ABR18 sendt i høring

  Det nye AB-system er blevet til efter forhandling af byggeriets organisationer i AB-udvalget. Læs høringsmaterialet her, og tag med til høringskonference den 21. februar 2018.
 • 05 feb 2018

  Gassikkerhedsloven vedtaget

  Torsdag den 25. januar blev ”Lov om sikkerhed for gasanlæg, gasinstallationer og gasmateriel (gassikkerhedsloven)” vedtaget af Folketinget.
 • 05 feb 2018

  Ny KLS-bekendtgørelse

  Den 1. juli 2017 udsendte Sikkerhedsstyrelsen en ny KLS-bekendtgørelse (BEK nr. 629), og 1. januar 2018 blev den fulgt op af en vejledning til virksomhederne og kontrolinstanserne. Her beskrives kort de væsentligste ændringer og TEKNIQs indsats på KLS-området.
 • 26 jan 2018

  Ændrede pensionsregler for lærlinge

  Med virkning fra 1. marts 2018 indtræder lærlinges ret til pension, når de fylder 20 år.
 • 26 jan 2018

  Nye regler om fædreorlov pr. 1. januar 2018

  Fædre har ret til to ugers fædreorlov, der som som udgangspunkt skal afholdes i sammenhæng. Efter aftale med arbejdsgiveren kan ugerne dog deles i to eller flere perioder.
 • 20 nov 2017

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.