Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsnyt kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 20 apr 2017

  Ja til OK17

  600.000 privatansatte – herunder også medlemmerne af Dansk El-Forbund og Blik- og Rørarbejderforbundet – har i dag sagt ja til den treårige overenskomst.
 • 18 apr 2017

  Persondataforordningen

  – sådan kommer du i gang
 • 31 mar 2017

  Indbydelse til orienteringsmøder

  TEKNIQ inviterer til informationsmøder om de nye overenskomster.
 • 30 mar 2017

  TEKNIQs årsregnskab

  TEKNIQ har afsluttet sit regnskab for 2016.
 • 30 mar 2017

  Lavere kontingent fra 3. april

  Medlemskontingentet bliver sat ned til 0,35 procent med virkning fra 2. kvartal 2017. Lønsummen i 2016 - og dermed kontingentgrundlaget for 2016 - var nemlig større end forventet.
 • 30 mar 2017

  Tiltrædelse til Industriens Overenskomst 2017

  Vær opmærksom på, om nogle af din virksomheds medarbejdere er ansat under Industriens Overenskomst
 • 30 mar 2017

  Penge tilbage til TEKNIQs medlemmer

  TEKNIQ har i 2016 haft ekstraordinære indtægter, og det skal komme medlemmerne til gode.
 • 30 mar 2017

  Valg til bestyrelsen

  Frist for fremsendelse af alternative lister er 28. maj 2017.
 • 29 mar 2017

  VVS-overenskomsten: Reguleringer som følge af mæglingsforslaget

  Forligsmanden, LO og DA har nu sendt det endelige mæglingsforslag til afstemning hos parterne. Resultatet af afstemningen offentliggøres den 20. april 2017.
 • 28 mar 2017

  Markedsanalysen 2017 er klar

  Den nye markedsanalyse fra TEKNIQ viser, at installationsbranchen for tredje år i træk oplever fremgang i både omsætning og beskæftigelse. Væksten forventes at fortsætte i 2017 og 2018.
 • 24 mar 2017

  Mæglingsforslag på vvs-området klar

  I dag klokken 11.30 præsenterede forligsmanden, LO og DA et samlet forslag til overenskomstforligene på det private arbejdsmarked. Det betyder, at det nu er afklaret, hvad der kommer til at ske med vvs-overenskomsten.
 • 22 mar 2017

  Forårets søgnehelligdage og overenskomstmæssige fridage

  Betaling for søgnehelligdage og fridage følger reglerne i de forskellige overenskomster, som gælder inden for TEKNIQs område.
 • 20 mar 2017

  Er du ramt af konflikt?

  Som følge af sammenbruddet i overenskomstforhandlingerne i går, den 19. marts, er en række vvs-virksomheder ramt af overenskomststridige arbejdsnedlæggelser.
 • 19 mar 2017

  SENESTE NYT: Ingen ny vvs-overenskomst trods nyt forsøg

  Forhandlingerne om en ny vvs-overenskomst brød definitivt sammen søndag aften.
 • 17 mar 2017

  Sammenbrud i forhandlingerne om ny vvs-overenskomst

  Efter forgæves forhandlinger i Forligsinstitutionen er overenskomstforhandlingerne om en ny vvs-overenskomst endeligt brudt sammen. Overenskomsten vil dermed for tredje gang blive omfattet af mæglingsforslaget, som først kan forventes offentliggjort i løbet af den kommende uge.
 • 15 mar 2017

  OK-forhandlinger sat på pause

  TEKNIQ og Blik- og Rørarbejderforbundet genoptager forhandlingerne om den nye vvs-overenskomst på fredag.
 • 14 mar 2017

  Overenskomststridige arbejdsnedlæggelser

  TEKNIQs medlemsvirksomheder på VVS-området har mandag og tirsdag været udsat for en række overenskomststridige arbejdsnedlæggelser. De skyldes angiveligt den uafklarede situation omkring fornyelse af VVS-overenskomsten, og der er risiko for, at arbejdsnedlæggelserne fortsætter i morgen onsdag.
 • 10 mar 2017

  Sammenbrud i forhandlingerne om ny vvs-overenskomst

  Forhandlingerne mellem TEKNIQ, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal er brudt sammen og overgår nu til forligsinstitutionen.
 • 07 mar 2017

  Ny elektrikeroverenskomst 2017

  TEKNIQ og Dansk El-Forbund er blevet enige om en ny treårig overenskomst, der gælder for cirka 20.000 elektrikere. Overenskomsten træder først i kraft, når mæglingsforslaget bliver vedtaget. Derfor skal der ikke foretages ændringer i satserne på nuværende tidspunkt.
 • 24 feb 2017

  Kost og logi for IGU’ere

  Udgifter til kost og logi på AMU-kurser for IGU'ere kan dækkes af en særlig pulje.
 • 24 feb 2017

  Uddannelsesaftaler med elektrikerlærlinge skal oprettes via elektrikeruddannelsen.dk

  Per 1. august 2015 fik vi vores nye elektrikeruddannelse, hvor virksomheden i samarbejde med lærlingen skal vælge 4-5 moduler, allerede når uddannelsesaftalen bliver indgået. Valg af moduler er et tillæg til uddannelsesaftalen.
 • 24 feb 2017

  Energitilskud: Må kunderne selv levere komponenter?

  Mange kunder har et ønske om selv at levere komponenter til projekter, der søges energitilskud til via TEKNIQ Energicenter. TEKNIQ gør opmærksom på, at det ikke er i strid med ordningen. Kunder må gerne selv levere komponenterne, men der er nogle krav skal være opfyldt, for at man i de situationer kan opnå tilskud via Energispareordningen.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.