Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


  • 21 jun 2018

    Få 10.000 kr. i tilskud til videre- og efteruddannelse

    Som en del af trepartsaftalen mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse, er der lavet en Omstillingsfond, der kan yde tilskud til ufaglærte og faglærte, som deltager i akademi- eller diplommoduler
  • 18 jun 2018

    Valg afsluttet

    I foråret har der været valg til TEKNIQs bestyrelse, og valget er nu afsluttet. Med valget blev en række bestyrelsesmedlemmer genvalgt.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.