Medlemsorientering

Via TEKNIQs medlemsorientering kan du blandt andet holde dig orienteret om det nyeste om løn, ansættelser, overenskomster og lovgivning

Vi sender automatisk medlemsorientering til alle vores medlemsvirksomheder. Medarbejdere har, når de er logget ind på sitet, mulighed for at tilmelde sig via nyhedsmails, så de også får informationen direkte i deres indbakke.

På de enkelte sider kan du se, hvornår de er dateret. TEKNIQ påtager sig intet ansvar som følge af ændrede forhold, herunder ny eller ændret lovgivning, efter dateringstidspunktet. Er du i tvivl om gældende lovgivning m.m., er du altid velkommen til at kontakte os.

Leder du efter en medlemsorientering, der er mere end to måneder gammel, så kig i vores arkiv.


 • 04 dec 2017

  Digital selvbetjening bliver obligatorisk

  Fra 1. januar 2018 bliver det obligatorisk for virksomhederne at melde tilbage digitalt til Arbejdstilsynet, hvis de får et påbud efter et tilsynsbesøg.
 • 04 dec 2017

  680 millioner kroner tilbage til virksomhederne

  Virksomhederne kan se frem til at modtage i alt 680 millioner kroner i kølvandet på trepartsforhandlingerne.
 • 29 nov 2017

  Forhandlinger om Rørprislisten – regulering udskudt

  I mæglingsforslaget i forbindelse med overenskomstfornyelsen 2017 blev Rørprislisten reguleret pr. 1. juli 2017. Imidlertid betingede Forligsmanden yderligere regulering af, at der mellem parterne blev indgået aftale om ”anden form for akkord” inden den 1. marts 2018.
 • 20 nov 2017

  Jul og nytår

  I forbindelse med jul og nytår skal der tages højde for de enkelte overenskomsters forskellige regler om fridage, søgnehelligdage og løn.
 • 06 nov 2017

  Ændringer i barselsloven

  Folketinget har den 29. marts 2017 vedtaget en række ændringer i barselsloven m.fl. Disse ændringer træder i kraft i løbet af 2017 og 2018, hvoraf den væsentligste ændring er følgende:
 • 06 nov 2017

  Nyt medlem af revisions- og kontroludvalget

  Den tiltrædende administrerende direktør i GK, Jørgen L. Christensen indtræder i TEKNIQs revisions- og kontroludvalg.
 • 06 nov 2017

  Peter Kaas Hammer indtræder i bestyrelsen

  Den nye administrerende direktør fra Kemp & Lauritzen A/S er valgt til TEKNIQs bestyrelse.
 • 01 nov 2017

  Ny ferielov i 2020

  Der er enighed i Folketinget om en ny ferielov. Bortset fra Enhedslisten er Folketingets partier enige om, at den danske ferielov skal ændres, så vi fra 1. september 2020 skal afholde ferie i samme år, som den er optjent.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.