Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Kraks afstandsberegner er lukket

Kraks afstandsberegner er ude af drift.

Desværre besluttede KRAK den 19. maj 2015 at slukke for den server, hvor programmet har ligget, og det har ikke været muligt at overflytte til en ny platform, da det var udviklet på en gammel IT-platform. 

TEKNIQ fik for cirka 14 dage siden oplyst, at ”man ville lukke programmet i løbet af kort tid” – denne oplysning var ved en fejl ikke videregivet i forbindelse med et frasalg af en række aktiviteter i december 2014.

Vi arbejder derfor sammen med Blik & Rør på at få udviklet et nyt beregningsprogram, som også skal kunne benyttes på smartphones og tablets.

Indtil dette er færdigudviklet, kan man som en nødløsning benytte sig af KRAK/Eniros ruteprogram. Her kan man – efter at have indtastet start- og slutpunkt på ruten (typisk firmaadresse og arbejdssted) – måle afstanden i luftlinje med et måleværktøj placeret i nederste, højre hjørne af skærmbilledet. Denne måling har en nøjagtighed på cirka 50 m, men vil indtil videre være den bedst opnåelige løsning.


KRAK/Eniros ruteprogram


(V-02-2015)

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.