troels-hartung-energi

Troels Hartung

Chefkonsulent

trh@tekniq.dk 

7741 1538

Nyt tilbud øger installatørernes marked

TEKNIQ har oprettet TEKNIQ Energicenter, som gør det lettere at hjælpe kunderne med at få tilskud fra den store energispareordning, som forvaltes af energiselskaberne.

Alle medlemmer af TEKNIQ får nu mulighed for at give markedets bedste tilskud videre til kunder, som investerer i at nedbringe energiforbruget.

En undersøgelse blandt TEKNIQs medlemmer viser, at energiselskabernes systemer til at søge tilskud er ret forskellige. Og de opfattes som vanskelige at gå til. Til TEKNIQ Energicenter knytter vi derfor telefonrådgivning og e-mailsupport, som hjælper installatørerne til nemt og hurtigt at indberette og opnå energibesparelser til kunderne. 

Ved at indberette energibesparelserne til TEKNIQ Energicenter kan kunderne opnå et tilskud på mindst 45 øre per sparet kilowatttime.

Ved at gøre tilskudsordningen lettere at bruge for installatørerne, håber TEKNIQ, at flere forbrugere og erhvervsvirksomheder får glæde af ordningen, hvor energiselskaberne hvert år opkræver op mod to milliarder kroner oveni energiregningen.

Forbrugere, mindre og mellemstore virksomheder udgør et stort potentiale. Desuden er det ofte her, at en tilskudsmulighed kan hjælpe til at træffe en købsbeslutning.

Energiselskaberne, som gennem en aftale med staten er betroet at uddele pengene, har gennem årene fordelt hovedparten af midlerne til de store energiforbrugende virksomheder. Oveni har ordningen tabt pusten, og der opnås år for år ikke de aftalte energibesparelser.

Oftest er det installationsvirksomhederne – og ikke energiselskabet – som er i dialog med forbrugerne om, hvordan man konkret sparer på energien. Derfor er det også vigtigt, at ordningen kendes og bruges stærkere af installatørerne, når de taler energi med kunderne. 

Kontakt TEKNIQ Energicenter på telefon 70 707 101 eller tilskud@tekniq.dk

Fakta om ordningen

TEKNIQ Energicenter er gratis at bruge og er kun for medlemmer af TEKNIQ.

Alle medlemmer er garanteret 45 øre/kWh for alle energibesparelser. Får TEKNIQ en bedre aftale i løbet af året, vil tilskuddet stige.

Via portalen kan der søges tilskud til alle standardværdier, som er fastsat af Teknologisk Institut.

I det udbetalte tilskud modregnes et gebyr på 150 kroner per gennemført sag.

Tilbud om beregning

Udover hjælp til indberetning af standardværdier tilbyder TEKNIQ Energicenter hjælp til beregning af tilskud i sager om specifikke værdier for fx:
  • Kedler 
  • Lys 
  • Trykluft 
  • Ventilatorer 
  • Varmepumper 
  • Simple køleanlæg 

Kontakt TEKNIQ Energicenter på mail eller telefon. Der modregnes et gebyr på 1.500 kr. i tilskuddet, som bliver udbetalt på specifikke beregnede værdier

For at tilgå TEKNIQ energicenter kan du følge dette link www.tekniq.dk/tilskud

Brugernavn og password er det, man bruger til medlemslogin på tekniq.dk. Er der problemer med at logge ind, så kontakt TEKNIQ Energi.

Ved login accepteres aftale om overdragelse af energibesparelser mellem dig og TEKNIQ energicenter. Alle energibesparelser skal leve op til ”energispareaftalen af 13. november 2012”.

(T-09/2016)

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.