Nicolai Siegumfeldt

Nicolai Siegumfeldt

Sekretariatschef

nsi@tekniq.dk

7742 4230

Produktivitets- og teknologirapporter

TEKNIQ og Dansk El-Forbund har netop offentliggjort to produktivitets- og teknologirapporter med fokus på, hvordan produktiviteten i elbranchen styrkes.

Den første af de to rapporter hedder ”Fra dem og os til vi”, og den handler om, hvordan medarbejdere og ledelse på elentrepriser i fællesskab kan styrke produktiviteten. Rapporten diskuterer, hvordan der i elentreprisen kan arbejdes med fælles målsætning, styrket planlægning og samarbejde internt såvel som eksternt. Derudover sætter rapporten fokus på aflønningsforhold, kommunikation mellem alle parter på en entreprise, og hvordan der udvikles en kultur med større tillid parterne imellem.

Den anden af de to rapporter hedder ”Teknologi og fremtidens byggeplads”, og den sætter billeder på en fremtid, hvor byggepladsen er indtaget af helt nye teknologier. Robotter, 3D-printere, scannere og avancerede briller rykker ind, og rapporten diskuterer forskellige scenarier for, hvad elinstallatørens rolle måske bliver.

Rapporterne er en del af et fælles arbejde om produktivitet, som TEKNIQ gennemfører i samarbejde med Dansk El-Forbund.

Du kan downloade rapporterne eller bestille dem i Servicebutikken.

Læs mere om TEKNIQs arbejde med produktivitet


(T-22/2016)

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.