Mia Mølgaard Eitel

Mia Mølgaard Eitel

Konsulent

mme@tekniq.dk

7741 1570

2891 5575

Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Konsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581

2891 5520Efteruddannelse.dk har fået ny og bedre hjemmeside

Efteruddannelse.dk har fået ny forside, en bedre søgefunktion og en ny adgang og overbliksside for de mindre virksomheder, der tilmelder én kursist ad gangen.

Husk ansøgning om VEU-godtgørelsen via Outlook

Mange virksomheder glemmer at søge om godtgørelse. Derfor er der nu mulighed for at få ansøgningsfristen automatisk overført til Outlook-kalenderen. Dermed mindskes risikoen for at gå glip af den VEU-godtgørelse, som virksomheden har krav på. Når medarbejderen har været på kursus, skal virksomheden gå ind på efteruddannelse.dk og anmode om udbetaling af VEU-godtgørelse. Det skal ske senest fire uger efter gennemført kursus, ellers mistes retten til godtgørelsen. 

Bedre overblik og søgefunktion via ny forside og målrettet login

Der er kommet en ny facilitet, der er målrettet de mindre virksomheder. Dette styres ved forskellig login, hvor der vælges mellem:
  • Kursusadministrator (Er fordelagtig til større virksomheder med meget kursusaktivitet)
  • Selvstændig/mindre virksomhed (Ny facilitet til virksomheder med mindre kursusaktivitet)

Login som kursusadministrator giver adgang til systemet, som det har set ud frem til nu. Det er praktisk for store virksomheder, der tilmelder mange kursister og bruger portalen tit, og som derfor har brug for faciliteter som tilmelding af flere kursister på én gang. 

Login som mindre virksomhed og selvstændig er en forenklet side, der viser alle virksomhedens tilmeldinger og ansøgninger på én side. Her kan virksomheden slette kursustilmeldinger, oprette og se status på ansøgninger samt se, hvor meget godtgørelse, der maksimalt kan fås for de enkelte kurser. 

Endvidere er der etableret en sorteringsfunktion med mulighed for at prioritere kursus startdato, kursusnavn eller deltagernavn.

Generel forbedring

I det ny design er der fra alle sider blandt andet link til vejledning, FAQ og regler om godtgørelse. Det sikrer, at man - uanset hvor man er - altid kan få relevant hjælp og vejledning. Samtidig er kontakt til support og driftsinformation også nemt tilgængelig.

TEKNIQ er den eneste organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.