VE-kurser om varmepumper

VE-installatøren udbyder i samarbejde med Teknologisk Institut to kurser, der sammen med den afsluttende eksamen gør deltagerne i stand til at fungere som VE-ansvarlige på varmepumpeområdet.

Kurser og eksaminering er gratis for medlemmer af VE-installatøren under forudsætning af, at man som deltager går op til eksamen. Der vil blive gennemført eksamen i umiddelbar forbindelse med kurserne.

Tilmelding skal ske direkte til Teknologisk Institut med anførelse af "VE-installatør" i firmafeltet på tilmeldingen.

Der afholdes følgende kurser:

 1. VPO-godkendte eller personer med tilsvarende kompetence
  1-dages supplerende kursus i varmepumpeteknik: Opnå fejlfrie varmepumpeinstallationer, (normalpris 3.590 kr./deltager plus eksamensgebyr til KEA)
  Kurset afvikles 16. maj 2019 hos Teknologisk Institut i Aarhus.

  Læs mere og tilmeld dig her

 2. Elektrikere, vvs-montører eller el-/vvs-installatører
  ”Det store kørekort” - 3-dages kursus i varmepumpeteknik: Opnå fejlfrie varmepumpeinstallationer, (normalpris 9.990 kr./deltager plus eksamensgebyr til KEA)
  Kurset afvikles den 7.-9. maj 2019 hos Teknologisk Institut i Aarhus.

  Læs mere og tilmeld dig her

Øvrige kurser

Der vil snarest muligt blive udbudt tilsvarende kurser for virksomheder, der ønsker at blive VE-installatør-godkendte inden for solcelleanlæg og biovarmeanlæg.

Der vil blive afholdt kurser inden for alle 3 områder både i Aarhus og København under forudsætning af et tilstrækkeligt antal deltagere på de udbudte kurser.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.