Nedsættelse af kontingent

Fusionen mellem TEKNIQ og Arbejdsgiverne indebærer en række fordele for medlemmerne, herunder bedre medlemsservice og mulighed for lavere kontingent.

Bestyrelsen har derfor besluttet at nedsætte kontingentet, og det gælder både kontingentsatsen for industrilønsum og for installationslønsum. De nye kontingentsatser træder i kraft fra 1. januar 2020.

Af installationslønsummen betales der nu 0,31 pct.  i kontingent frem for de 0,33 pct., som var kontingentet i 2019.

Medlemsvirksomheder, der tidligere var industrimedlemmer i Arbejdsgiverne, er omfattet af en overgangsordning for industrilønsummen. Det betyder en gradvis overgang til det nye kontingentsystem for denne del af lønsummen.

Når overgangsordningen er udløbet, skal der således betales 0,26 pct. af industrilønsummen i kontingent - og ikke 0,28 pct., som det ellers blev besluttet i forbindelse med fusionen mellem Arbejdsgiverne og TEKNIQ. Desuden reduceres satserne i overgangsperioden, som dermed forkortes til syv år.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.