Kontakt TEKNIQ

Overenskomster og Jura

tekniq@tekniq.dk

4343 6000

Nye coronarestriktioner i Nordjylland

De nye coronarestriktioner rejser en række spørgsmål, som TEKNIQ Arbejdsgiverne er i fuld gang med at få afklaret. Det gælder fx hvilke type opgaver, der går under betegnelsen kritiske funktioner i forhold til at krydse kommunegrænserne, og hvordan virksomheder med lærlinge på skolerne skal forholde sig. Vi er tæt dialog med myndighederne, og nærmere information følger, så snart vi ved mere.

I går præsenterede regeringen en række nye corona-restriktioner i kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø. Se oversigten her

TEKNIQ Arbejdsgiverne opfordrer virksomhederne til at følge myndighedernes anbefalinger, og vi er samtidig i fuld gang med at få afklaret de mange spørgsmål, der nu rejser sig.

Det gælder fx spørgsmålet om, hvilke type opgaver, der går under betegnelsen kritiske funktioner i forhold til at krydse kommunegrænserne, og hvordan virksomheder med lærlinge på skolerne skal forholde sig.

Nærmere information følger på vores coronaside

Samtidig opfordrer vi regeringen til at følge op på indsatsen med effektiv støtte til de virksomheder i området, som rammes af restriktionerne. Læs pressemeddelelsen her

TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.