Kelvin Strømsholt

Kelvin Strømsholt

Chefkonsulent

kas@tekniq.dk

7741 1581



Ny digital ansøgningsproces til virksomheder der skal godkendes til at uddanne elektrikerlærlinge

Det faglige udvalg for elektrikeruddannelsen har udviklet en ny digital ansøgningsproces til virksomheder, der skal godkendes til at uddanne elektrikerlærlinge. El- og Vvs-branchens Uddannelsessekretariat (EVU) administrerer ansøgningerne og godkendelserne.

Ansøgningsprocessen for virksomhederne, der skal godkendes til at uddanne elektrikerlærlinge, er allerede i dag digital. Det nye er, at virksomheder, som lever op alle kriterier, og kan stå for en hel elektrikeruddannelse, automatisk ”straksgodkendes” og får en kvitteringsmail med godkendelsen. Samtidig registreres virksomheden som en godkendt virksomhed til at uddanne elektrikerlærlinge.

Meget specialiserede virksomheder, der for eksempel kun har opgaver indenfor få forretningsområder, vil som regel ikke kunne godkendes til hele elektrikeruddannelsen. Her sikrer systemet opsamling af de nødvendige oplysninger, så ansøgningen kan behandles manuelt af EVU og formentligt resultere i en del-godkendelse.

Alle virksomheder modtager en kvitteringsmail fra EVU med resultatet af ansøgningen, umiddelbart efter ansøgningen er sendt.

Ansøg og læs mere om kriterier for godkendelse til at uddanne elektrikerlærlinge her!

Næste skridt: Primo marts 2021 udbygges elektrikeruddannelse.dk med et nyt modul, så en uddannelsesaftale fremover indgås digitalt, underskrives digitalt og fremsendes til skolen digitalt.


TEKNIQ Arbejdsgiverne er en organisation med klart fokus på teknik-og installationsbranchen samt industri. Som medlem får du en lang række fordele, der er tilpasset netop dine behov.